Home celebs Ed Sheeran brak pols én elleboog en moet tournee nu toch cancelen

Ed Sheeran brak pols én elleboog en moet tournee nu toch cancelen

Ai ai ai!

Photo News

Ed Sheeran had begin deze week een fietsongeval. De zanger voelde pijn aan zijn arm en er was onduidelijkheid of zijn tournee zou doorgaan. Nu blijkt dat hij beide armen kwetste, dus ie moet noodgedwongen zijn concerten afzeggen.

Fans vielen bijna van hun stoel toen ze op de Instagram van Ed een foto zagen verschijnen van hun favoriete zanger met zijn arm in de gips. Hij werd op zijn fiets aangereden door een auto in het centrum van Londen. De eerste diagnose leek al bij al nog mee te vallen en er was hoop dat zijn tournee volgende week in Azië zou kunnen doorgaan.

Zware diagnose

Zijn laatste bezoekje aan de dokter doet dat sprankeltje hoop nu helaas helemaal verdwijnen. De zware diagnose: de zanger kwetste zijn beide armen ernstig. Naast een gebroken linkerelleboog, is er ook een barst in zijn rechterpols. Ai ai! Het is dus onmogelijk voor hem om op het podium met zijn gitaar een volledige zaal plat te spelen.

Revalidatie

Voorlopig last Ed vijf concerten van zijn tournee in Azië af: Taipei, Osaka, Seoul, Tokio en Hong Kong. Hij wil wachten hoe zijn revalidatie verloopt voor hij nog meerdere shows cancelt. Veel beterschap Eddy. See you in Werchter volgend jaar, zónder gipsen please!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.