Home celebs CUTE: Lea Michele kiest deze collega uit ‘Glee’ als haar getuige

CUTE: Lea Michele kiest deze collega uit ‘Glee’ als haar getuige

Dat liet de actrice weten via haar Instagramaccount.

Lea Michele
Instagram: gleeonfox

Momenteel draait alles rond de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle, maar eind vorige maand kreeg ook ‘Glee’-actrice Lea Michele een ring om haar vinger. Ook zij is druk bezig met de voorbereidingen voor haar huwelijk en heeft op Instagram alvast bekendgemaakt welke ex-collega uit de serie haar getuige mag zijn. Ooh!

Sinds eind april is Lea Michele – oftewel Rachel Berry uit ‘Glee’ – verloofd met haar vriend Zandy Reich. De twee kennen elkaar al een aantal jaar, maar zijn pas sinds juli vorig jaar aan het daten. Zo’n twee weken geleden vroeg de zakenman haar ten huwelijk en zei Lea volmondig ja. Dat liet ze nadien weten op haar Instagramaccount, en daar kan je meteen ook haar gigantische verlovingsring bewonderen.

De actrice kan duidelijk niet wachten om te trouwen, want ze heeft haar bruidsmeisje (of moeten we bruidsjongen zeggen?) al gekozen. Haar voorkeur ging naar haar ‘Glee’-collega Jonathan Groff. Hij speelde de rol van Jesse St James, met wie haar personage Rachel kort een relatie had in de serie.

Maid of honor 💕

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Ook nu koos Lea ervoor om het nieuws bekend te maken via sociale media. Zo heeft ze een schattige foto van hun tweetjes gepost op Instagram met als onderschrift ‘Maid of honor’. Wij zijn alvast benieuwd naar welke andere collega’s uit ‘Glee’ nog een uitnodiging zullen krijgen voor het trouwfeest.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.