Home celebs It’s official: Emma Watson en ‘Glee’-acteur Chord Overstreet zijn een koppel

It’s official: Emma Watson en ‘Glee’-acteur Chord Overstreet zijn een koppel

PHOTO NEWS

Are they or aren’t they? Sinds Emma Watson (27) en Chord Overstreet (29) vorige zondag samen de afterparty van Vanity Fair verlieten na de Oscars klonken de geruchten over een vermeende relatie steeds luider. Een week later verstoppen ze hun liefde niet langer en mag iedereen het weten: there’s a new couple in (Tinsel)town!

Vorige week zondag verlieten Emma Watson (27) en Chord Overstreet (29) samen de afterparty van Vanity Fair na de Oscars. De twee hielden geen handen vast en liepen zelfs niet naast elkaar. No big deal, zou je dus denken.

En toch waren onderstaande beelden voor menig tabloid hét bewijs dat er een nieuw Hollywoodkoppel was geboren, want: Watson liep met een kostuumjasje over de schouders naar haar limousine en Overstreet verliet het feestje zónder vest. Ha!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hand in hand door L.A.

Wie beroemd is en door Los Angeles wandelt, weet dat de kans groot is dat de paparazzi op de loer zullen liggen om een kiekje te nemen. Maar dat leek de ‘Harry Potter’-ster en de ‘Glee’-acteur afgelopen donderdag duidelijk niet te deren toen ze hand in hand (*aawwww*) op weg waren naar een koffiebar.

Volgens getuigen waren de tortelduifjes de hele tijd aan het praten en lachen en verbrak Watson enkel oogcontact toen ze haar rode trui uit deed. KIJK DAN HOE VERLIEFD ZE ER UITZIEN ???

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Watson staat erom bekend niet met haar liefdesleven te koop te lopen. Eerder werd ze gelinkt aan de Amerikaanse techgoeroe William ‘Mack’ Knight, acteur Roberto Aguire en de rugbyspeler Matthew Janney. In 2014 zei ze nog in een interview dat ze niet wilde daten met ‘beroemde mensen’. Het ziet ernaar uit dat ze haar visie intussen heeft bijgesteld.

Lees ook: