Home celebs Is dit de nieuwe vlam van Emma Watson?

Is dit de nieuwe vlam van Emma Watson?

Wat een match! 😍

© PHOTONEWS

We kregen zojuist een nieuw couple alert binnen! Niemand minder dan Emma Watson zou vlinders in de buik hebben. De nieuwe man in haar leven is zelf ook geen onbekende; je herkent zijn knappe snoet vast van de populaire serie ‘Glee’.

Word on the street is dat Emma Watson (27) haar hart heeft verloren aan ‘Glee’-acteur Chord Overstreet (29). Het koppel werd gespot door paparazzi terwijl ze ‘samen’ de Vanity Fair Oscar Party verlieten op zondagavond.

Hoewel de twee zich zo subtiel mogelijk uit de voeten probeerden te maken, valt het op dat Watson een zwart vestje over haar jurk draagt dat duidelijk te groot is voor haar, terwijl Overstreet enkele stappen achter haar loopt, zónder zijn kostuumvest. Wat een gentleman!

Concert date night

Als je de video niet overtuigend genoeg vindt, trekt onderstaande foto je vast over de streep. Het koppel werd begin februari ook al samen gespot tijdens een concert in Troubadour in West Hollywood. Wij zijn alvast overtuigd!

Emma Watson ging in november 2017 na een relatie van twee jaar uit elkaar met de Amerikaanse techgoeroe William “Mack” Knight. De actrice is altijd heel privé over haar relaties, dus we verwachten niet meteen een rodeloperdebuut met haar nieuwe vlam.

A post shared by lady Di (@lady_diglee) on

De 29-jarige Chord Overstreet is bij ons vooral bekend van zijn rol als Sam Evans in ‘Glee’. Voor wie niet vertrouwd is met zijn zangtalent, posten we maar al te graag nog even dit…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.