Home celebs Actrice Lea Michele is verloofd

Actrice Lea Michele is verloofd

De ring is gi-gan-tisch!

Lea Michele, vooral bekend als Rachel Berry uit ‘Glee’, is verloofd met haar vriend en zakenman Zandy Reich. Ze toonde trots haar verlovingsring op Instagram en het juweel is gi-gan-tisch!

Lea Michele kennen we allemaal nog als een van de hoofdrolspeelsters uit de populaire en heel muzikale serie ‘Glee’. De actrice/zangeres is sinds gisteren verloofd met haar vriend Zandy Reich en postte een schattige foto als bewijs. Ze houdt op het strand haar hand voor haar gezicht en aan haar ringvinger blinkt een joekel van een diamant. Het onderschrift luidde ‘Ja’, met een emoticon van een ringetje erbij.

Yes 💍

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Zakenman

Lea’s verloofde Zandy is een zakenman en hij is momenteel de baas van een groot kledingbedrijf AYR. De twee kennen elkaar al vele jaren, maar de vonk sloeg pas sinds vorig jaar in juli over en ze begonnen te daten. Een jaar later stelde Zandy dé grote vraag aan Lea, die natuurlijk volmondig en dolgelukkig ja zei.

💛 #gomezklein

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Diamant

Lea gaat nu door het leven met een gigantisch grote ring aan haar linkerhand. Zandy liet de ring volgens People speciaal maken voor haar door Leor Yerushalmi en The Jewelers of Las Vegas. Het is een prachtig juweel met een enorme diamant van maar liefst 4 karaat.

My Valentine 💙

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Overdosis

Lea was vroeger zowel in ‘Glee’ als in real life samen met haar tegenspeler Cory Monteith. Cory stierf in 2013 aan een overdosis. De acteur kampte al vele jaren met een alcohol- en drugsverslaving. Lea was ontroostbaar en had het enorm moeilijk met het verlies van haar partner en beste vriend. Beetje bij beetje klom ze uit het diepe dal, en gelukkig vond de actrice nu opnieuw de grote liefde bij Zandy.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.