Home celebs HOERA: Charlotte Vandermeersch en Felix Van Groeningen verwachten eerste kindje

HOERA: Charlotte Vandermeersch en Felix Van Groeningen verwachten eerste kindje

Het koppel is al meer dan tien jaar samen.

Actrice Charlotte Vandermeersch (34) en regisseur Felix Van Groeningen (40) zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Het koppel, dat al meer dan tien jaar een relatie heeft, bevestigt zelf het nieuws.

Felix Van Groeningen regisseerde ‘De Helaasheid der Dingen’ en ‘The Broken Circle Breakdown‘. Charlotte Vandermeersch zit bij toneelgroep Lazarus en zag je ook op het scherm in de tv-serie ‘Deadline 14/10’ en de film ‘Bowling Balls’. Het koppel werkte ook samen voor de film ‘Belgica‘.

Twee jaar geleden had de actrice nog twijfels over het moedersschap, vooral het schema baarde haar toen zorgen. ‘Als je nu gewoon een kleintje op de wereld kon zetten dat met je mag meelopen, in het bos achter je aan kan crossen, in je nek zitten, dan had ik dat al lang gedaan. Maar nee! Dat kind moet naar school! Je moet al die stramienen volgen van de opvoeding en van het leven. Ik voelde me zo bevrijd na mijn schooltijd. Opeens kon ik mijn leven zelf organiseren. Om dat nu opnieuw af te geven… Ik weet het niet,’ klonk het destijds in een interview met het magazine Goesting.

Nu is het koppel er duidelijk klaar voor om hun relatie te bezegelen met een kleine spruit.

Meer babynieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.