Home celebs ROYAL BABY NR. 2 ON THE WAY: Pippa Middleton in verwachting van...

ROYAL BABY NR. 2 ON THE WAY: Pippa Middleton in verwachting van haar eerste kindje

Het jongere zusje van Kate Middleton stapte in mei vorig jaar in het huwelijksbootje met de Britse bankier James Matthews.

Isopix

Net nu Kate Middleton (36) op het punt staat te bevallen van baby nummer 3, blijkt haar jongere zus Pippa Middleton (34) in verwachting van haar eerste kindje. Middleton trouwde in mei vorig jaar met de Britse beleggingsbankier James Matthews (42).

‘Pippa is euforisch’

PhilippaPippa voor de vrienden – Middleton zou aan vrienden en familie hebben onthuld dat ze haar eerste kindje verwacht met echtgenoot James Matthews. Dat schrijft de Britse krant Sunday Express. ‘Kate is dolgelukkig voor Pippa’, meent een bron dichtbij het koppel.

Kate Middleton zou naar verluidt ‘dolgelukkig’ zijn voor haar jongere zus.

De 34-jarige Middleton zou net 12 weken ver zijn. Zij en Matthews (42) zouden het nieuws nog maar pas hebben verkondigd aan hun omgeving. ‘Toen Pippa ontdekte dat ze zwanger was, was ze euforisch’, weet een andere bron. ‘Ze is echt heel blij.’

Van knipperlichtrelatie tot huwelijk

Pippa en James ontmoetten elkaar in 2012 en vormden enkele maanden een koppel tot ze datzelfde jaar nog uit elkaar gingen. Zodra Pippa haar relatie met haar volgende vriendje verbrak in 2015, werd ze opnieuw met James gespot.

De chemie tussen Pippa en James valt niet te ontkennen.

‘Pippa kon James nooit uit haar hoofd zetten’, wist een bron E! News toen te vertellen. ‘Hij is héél charismatisch en lief. De chemie tussen hen valt niet te ontkennen.’

Middleton en Matthews verloofden zich in juli 2016. Net geen jaar later, op 20 mei 2017, stapten de twee in het huwelijksbootje in het Engelse graafschap Berkshire. Pippa droeg een op maat gemaakte bruidsjurk van Giles Deacon.

Lees ook: