Home celebs Cardi B (25) is in verwachting van haar eerste kindje

Cardi B (25) is in verwachting van haar eerste kindje

Ook haar verloofde Offset heeft het nieuws ondertussen bevestigd.

Cardi B
YouTube: Saturday Night Live

Wij sluiten deze zonovergoten zondag graag af met goed nieuws, want Cardi B heeft bekendgemaakt dat ze in verwachting is. Gisteren was ze te gast tijdens Saturday Night Live en liet ze tijdens haar optreden aan iedereen haar baby bump zien.

De geruchten dat Cardi B in verwachting is, gaan al een tijdje rond, maar nu is het nieuws dus officieel bevestigd. De 25-jarige artieste was te gast bij Saturday Night Live en toen ze op het podium kwam, werd het meteen duidelijk dat ze zwanger was. Zo droeg ze een strakke witte jurk waar haar babybuikje duidelijk in te zien was. Een onthulling waar Queen B herself trots op zou zijn!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na haar optreden van haar nummer ‘Be Careful’ heeft haar verloofde Offset haar zwangerschap nog een keertje bevestigd. Op zijn Twitteracount verscheen er namelijk een foto van het koppel met volgend onderschrift: ‘Cardi en ik kijken uit naar ons volgend hoofdstuk samen’.

Lees ook: