Home celebs HOERA: ontwerper Marc Jacobs vroeg zijn vriend ten huwelijk

HOERA: ontwerper Marc Jacobs vroeg zijn vriend ten huwelijk

Aah, wij geloven weer in de liefde!

Na de onverwachte breuk tussen Channing Tatum en Jenna Dewan geloven wij niet meer in de liefde. Maar gelukkig brengt Marc Jacobs (54) daar verandering in! De Amerikaanse ontwerper vroeg namelijk zijn vriend op een originele manier ten huwelijk. Cute!

Marc Jacobs heeft als ontwerper, artistiek directeur van Louis Vuitton en gezicht achter het parfum Marc Jacobs een drukke agenda. Maar naast zijn professionele leven maakt Marc ook graag tijd vrij voor zijn vriend/model Charly Defrancesco. De 54-jarige ontwerper ging deze week zelfs op één knie zitten om zijn vriend ten huwelijk te vragen.

Flashmob

Om het aanzoek wat spectaculairder te maken trommelde hij enkele dansers op voor een flashmob in een Mexicaans restaurant. Charly genoot van het optreden en filmde alles met zijn smartphone. Maar toen de muziek stopte, moest de verrassing voor hem nog komen…

Wanneer de tortelduifjes elkaar het jawoord zullen geven, is nog niet bekend. Voor Marc zal dit zijn tweede huwelijk zijn, want in 2010 trouwde hij met Lorenzo Martone.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.