https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Channing Tatums drankprobleem reden van de breuk? Jenna Dewan ontkent

Channing Tatums drankprobleem reden van de breuk? Jenna Dewan ontkent

'Ik drink waarschijnlijk te veel, mijn vrouw heeft dat nu eenmaal aanvaard', vertelde Tatum nog in 2014.

Bedroefde fans raakten hun vertrouwen in de liefde spontaan kwijt toen ze eerder deze week vernamen dat Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan uit elkaar zijn. Hoewel de twee bewust zelf het nieuws deelden op hun sociale media om roddels te vermijden, wordt nu gespeculeerd dat Tatum’s drankprobleem en feestgedrag de reden zou zijn van hun breuk.

Een bron die het koppel kent zou volgens de Britse nieuwssite Mirror hebben verteld dat Channing Tatums drankprobleem en zware feestgedrag de oorzaak is van het einde van het huwelijk. Het artikel verwijst ook naar een uitspraak die Tatum deed in 2014: ‘Ik drink waarschijnlijk te veel, mijn vrouw heeft dat nu eenmaal aanvaard’. De acteur vertelde de afgelopen jaren in enkele interviews dat hij het moeilijk vond om zijn drukke werkleven te combineren met zijn gezin, maar voegde daar telkens aan toe dat hij en zijn vrouw elkaar altijd steunden.

En ook na hun breuk blijft Dewan haar (ex-)man steunen, ze ontkrachtte immers meteen de geruchten dat Tatums drankprobleem de reden zou zijn van hun breuk. De reactie komt van Jenna Dewan’s vertegenwoordiger: ‘Ik vertel jullie met plezier dat die roddels niet waar zijn. De situatie is erg positief en beide gaan er erg volwassen mee om. Meer valt er niet over te zeggen’. In het bericht aan hun fans vertelde het koppel ook al dat hun breuk absoluut geen gevolg is van negatieve gebeurtenissen en dat er geen geheimen zijn, maar dat ze samen tot deze beslissing zijn gekomen.

Tatum en actrice Jenna Dewan leerden elkaar in 2006 kennen op de set van ‘Step Up‘, ze waren intussen negen jaar getrouwd en hebben samen een dochtertje, Everly.

Lees ook: