Home celebs Jenna Dewan noemt haar huwelijk met Channing Tatum ‘verre van perfect’ en...

Jenna Dewan noemt haar huwelijk met Channing Tatum ‘verre van perfect’ en wel om deze reden

'Wanneer mensen zeggen: "Oh, jullie hebben zo'n perfect leven", kan ik wel gillen.'

Het is niet omdat ze beroemd zijn dat Jenna Dewan en Channing Tatum (allebei 37) geen ruzie maken over wie de afwas doet of de vuilzakken buitenzet. ‘Ons huwelijk is verre van perfect’, vertrouwt Dewan haar fans in een interview met Health Magazine toe. En wel om deze reden.

In een recent interview met het Amerikaanse magazine Health onthult Jenna Dewan dat haar relatie met Channing Tatum lang niet altijd rozengeur en maneschijn is. Meer nog: ze vindt het verschrikkelijk wanneer mensen haar gezin omschrijven als ‘perfect’.

‘Er zijn dagen waarop we elkaar niet zo leuk vinden’

Wanneer mensen zeggen: “Oh, jullie hebben zo’n perfect leven”, kan ik wel gillen en zeg ik hen dat niemand perfect is’, aldus de 37-jarige actrice. Dewan vertelt in hetzelfde interview dat zij en haar echtgenoot ook hun ups en downs hebben, net zoals andere koppels.

Wij ruziën net zoals andere koppels en zijn het al eens oneens met elkaar.

‘Wij ruziën net zoals andere koppels en zijn het al eens oneens met elkaar. Er zijn dagen waarop we elkaar niet zo leuk vinden’, aldus een doodeerlijke Dewan.

Dewan en Tatum leerden elkaar kennen op de set van de dansfilm ‘Step Up in 2006. Niet veel later vormden ze een koppel en in 2009 gaven ze elkaar hun jawoord tijdens een intieme ceremonie in het Californische Malibu. Op 31 mei 2013 verwelkomden ze hun dochter Everly.

Nog meer leesvoer over een van onze favoriete Hollywoodkoppels: