Home celebs CUTE: zo sloeg de vonk tussen Channing Tatum en Jenna Dewan over

CUTE: zo sloeg de vonk tussen Channing Tatum en Jenna Dewan over

Instagram @jennaldewan
Het romantische avontuur van Channing Tatum en Jenna Dewan begon op de set van 'Step Up', dat weten we ondertussen allemaal. Maar dankzij deze smooth move viel Jenna als een blok voor haar Channing. 

Noem ze maar gerust het knapste, leukste én schattigste koppel uit de filmwereld, want Channing Tatum en Jenna Dewan passen gewoon zo goed bij elkaar. Ongelooflijk! 

In een interview aan het tijdschrift 'Cosmopolitan' verklapt Jenna hoe de vonk precies oversloeg. 'We waren al een tijdje gek aan het doen tegen elkaar. Twee dagen later hadden we een feestje met een paar acteurs van de film. Zijn slaapkamer was boven de mijne en opeens kwam Channing – een beetje tipsy – naar beneden. Hij droeg een sombrero en klopte aan mijn deur.'

Ik denk constant aan jou, ik wil gewoon voor altijd bij jou zijn! 

En sinds deze wijze woorden van Channing zijn de twee een prachtig koppel. 

via GIPHY

Seksleven

Channing is niet alleen goed met woorden, volgens Jenna is hij ook goed onder de lakens. 'Channing en ik zijn twee seksuele personen. Dat is echt typisch voor dansers.'

Wij hebben een gelukkig en gezond seksleven. 

via GIPHY

In 2009 stapten of dansten Channing en Jenna in het huwelijksbootje en vijf jaar later werden ze de trotse ouders van hun dochter Everly. 

 

First Father's Day with our lil angel!

Een foto die is geplaatst door Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) op

Lees ook: