Home celebs ZIEN: Jenna Dewan opnieuw even danseres bij Janet Jackson

ZIEN: Jenna Dewan opnieuw even danseres bij Janet Jackson

De 'Step Up'-actrice begon haar carrière als danseres bij de intussen 51-jarige Jackson.

Lang voor we haar in 2006 leerden kennen als Nora Clark in ‘Step Up‘, verdiende Jenna Dewan (36) haar boterham als professionele danseres bij Janet Jackson. Naar aanleiding van haar concert in de Hollywood Bowl verzamelde de 51-jarige popster al haar dansers van de afgelopen jaren op het podium, onder wie mevrouw Channing Tatum.

Het concert in de Hollywood Bowl van gisteravond werd afgesloten met ‘Rhythm Nation‘, Janet Jacksons monsterhit uit 1989. Voor de gelegenheid werd de legendarische choreografie die bij het nummer hoort, gebracht door zo’n 25 dansers met wie de 51-jarige zus van wijlen Michael Jackson in het verleden samenwerkte.

Full circle. ♥️

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Van het podium naar de set en terug

En van die dansers was Jenna Dewan (36). De actrice – die groot werd dankzij de dansfilm ‘Step Up‘ uit 2006 – maakte voor ze bekend raakte in Hollywood, lange tijd deel uit van Jacksons vaste danscrew.

Zo stond ze niet alleen met Jackson op het podium tijdens haar All For You-tournee, maar was ze in 2000 ook te zien in de videoclip van ‘Doesn’t Really Matter‘, en een jaar later in die van ‘All For You‘.

De actrice en echtgenote van ‘Magic Mike‘-ster Channing Tatum gaf reeds in verschillende interviews toe dat ze haar carrière aan Janet Jackson te danken heeft, en dat bevestigde ze nogmaals in onderstaande post op Instagram na haar eenmalige terugkeer als Janets danseres.

Tijdens de generale repetitie werd Dewan vergezeld door dochter Everly (4), en dat leverde dit schattige filmpje op:

mom life last night♥️

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Lees ook: