Home celebs Volledige naam van Benjamin ‘Benji’ Madden en Cameron Diaz’ dochter onthuld

Volledige naam van Benjamin ‘Benji’ Madden en Cameron Diaz’ dochter onthuld

De 47-jarige actrice verbaasde begin deze maand vriend en vijand door aan te kondigen dat ze voor het eerst moeder is geworden.

cameron diaz
© Getty Images

Cameron Diaz (47) verbaasde vriend en vijand door begin deze maand op Instagram aan te kondigen dat ze voor het eerst moeder is geworden. De voormalige actrice en haar echtgenoot Benjamin ‘Benji’ Madden (40) gaven hun dochter de unieke naam Raddix. Intussen zijn ook Raddix’ tweede en derde naam bekend. En die zijn net zo bijzonder.

De familie Madden houdt wel van een unieke naam. Zo doopten Good Charlotte-frontman Joel Madden en zijn vrouw Nicole Richie hun kinderen Harlow Winter Kate en Sparrow James Midnight.

Joels broer Benjamin (Benji voor de vrienden) zette de traditie voort en koos er samen met echtgenote en voormalige actrice Cameron Diaz voor om hun dochter Raddix te noemen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Link met bestie Drew Barrymore?

Het Amerikaanse mediaplatform The Blast wist een kopie van de geboorteakte van hun kersverse dochter – die volgens bronnen via een draagmoeder ter wereld kwam – in handen te krijgen waar Raddix’ volledige naam op te lezen staat. Die luidt: Raddix Chloe Wildflower Madden. De akte bevestigt bovendien dat Diaz and Maddens dochter geboren werd op 30 december 2019 in het Cedar’s Sinai Medical Center in Los Angeles.

Volgens The Blast is er een link tussen Raddix’ derde naam en Diaz’ beste vriendin en ‘Charlie’s Angels’-collega Drew Barrymore. Barrymore bracht in 2015 namelijk haar memoires uit en de titel van haar boek luidt… ‘Wildflower’. Toeval of niet?

Nog meer celebritynieuws: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.