Home celebs Rihanna en haar vriend Hassan Jameel zijn na 3 jaar uit elkaar

Rihanna en haar vriend Hassan Jameel zijn na 3 jaar uit elkaar

De twee werden zelden of nooit samen gespot.

rihanna
© Getty

Het lijkt wel break-upweek in Hollywood. Na Vanessa Hudgens en Austin Butler hebben nu ook Rihanna en haar vriend Hassan Jameel een punt gezet achter hun relatie. Het koppel was ongeveer drie jaar samen.

Hoewel Rihanna haar album – dat ze weigert te releasen – af is, gaat al het nieuws over de zangeres de laatste tijd over alles behalve haar muziek. Zo brengt RiRi een lingeriecollectie uit voor valentijn en lanceert haar beautymerk, Fenty Beauty, voor het eerst een mascara. Vandaag is er weer een nieuwtje in verband met de popdiva opgedoken, maar helaas is het dit keer niet zo positief. De zangeres en haar vriend Hassan Jameel hebben namelijk besloten om na een relatie van drie jaar uit elkaar te gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het was Us Weekly die het nieuws van hun breuk bekendgemaakt heeft, maar meer details zijn er voorlopig nog niet. Na enkele publieke relatie met onder meer Drake was de zangeres de laatste jaren vastberaden om haar liefdesleven uit de spotlight te houden.

Lees ook: