https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘High School Musical’-actrice Vanessa Hudgens en haar vriend Austin Butler zijn na...

‘High School Musical’-actrice Vanessa Hudgens en haar vriend Austin Butler zijn na 9 jaar uit elkaar

Zowel Vanessa als Austin hebben nog niet gereageerd op het nieuws van hun breuk.

vanessa hudgens
© Getty

Vanessa Hudgens en Austin Butler is zo’n Hollywoodkoppel dat al eeuwen samen is. Het nieuws van hun break-up kwam dan ook als een verrassing voor heel wat mensen. Na een relatie van negen jaar hebben de twee besloten om elk hun eigen weg te gaan.

Volgens Us Weekly zijn Vanessa Hudgens en Austin Butler officieel uit elkaar. ‘Vanessa zou ook haar naaste omgeving al op de hoogte gebracht hebben van hun break-up’, aldus het Amerikaanse magazine. Vanessa en Austin leerden elkaar kennen op de set van ‘High School Musical’, maar de vonk tussen de twee sloeg pas later over. Tijdens de opnames van de film had de actrice immers nog een relatie met Zac Efron.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is voorlopig nog niet duidelijk hoe lang de twee al uit elkaar zijn. De laatste keer dat Vanessa een foto met Austin deelde was op Halloween. Volgens een bron heeft het koppel de feestdagen echter niet samen doorgebracht, dus vermoedelijk hebben ze gedurende deze periode een punt achter hun relatie gezet. Zowel Vanessa als Austin hebben ook nog niet openlijk gereageerd op het nieuws van hun breuk.

Lees ook: