Home FASHION & BEAUTY Fashion Rihanna lanceert met haar Savage X Fenty een sexy lingeriecollectie voor valentijn

Rihanna lanceert met haar Savage X Fenty een sexy lingeriecollectie voor valentijn

De zangeres staat ook zelf opnieuw model voor de collectie.

Rihanna
© Getty

Rihanna heeft nog maar net haar 9de studioalbum – dat ze weigert om uit te brengen – af of de zangeres heeft alweer een nieuwigheid voor ons in petto. Samen met ontwerper Adam Selman brengt ze een sexy lingeriecollectie uit voor valentijn. En die laat niet veel aan de verbeelding over!

Het is de eerste keer dat Rihanna voor Savage X Fenty samenwerkt met een andere designer. Voor de gelegenheid koos ze voor Adam Selman, een ontwerper die RiRi al een keertje mocht kleden voor de CFDA Awards. Iets wat de zangeres duidelijk goed bevallen is. ‘Ik kon mij niemand anders dan Adam voorstellen om de eerste collab van Savage x Fenty mee uit te brengen’, aldus Rihanna in een statement. ‘Adam is alles waar het merk voor staat namelijk fun, speels en sexy’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De collab zelf bestaat uit 19 stuks die opgedeeld is in twee delen. Zo heb je ‘Locket Down’ en ‘Down the Aisle’. Over het algemeen zijn alle items uit de collectie redelijk sexy. Denk maar aan: jarretels, tepelstickers in de vorm van een hartje en blinkende rode stofjes. Ideaal voor wie op valentijn een stomende nacht wil beleven!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De valentijnscollectie is vanaf nu te koop en dit op de website van het merk zelf. Daarnaast kan je items van Savage X Fenty ook bestellen via Asos en Zalando.

Lees ook: