Home celebs NIEUWE THEORIE: bewijst deze foto dat Kylie Jenner dan toch met een...

NIEUWE THEORIE: bewijst deze foto dat Kylie Jenner dan toch met een zwanger buikje rondloopt?

Wat denk jij?

Is Kylie Jenner nu zwanger of niet? Dat vragen wij – samen met de rest van de wereld – ons al een tijdje af. De familie Kardashian en Jenner houdt de lippen stijf, maar de nieuwe Instagramfoto van mama Kris wakkert onze vermoedens opnieuw aan!

Als je het ons vraagt, mag er dringend een einde komen aan al de geruchten over de mogelijke zwangerschap van Kylie Jenner. Het 20-jarige model en haar familie loste nog geen woord over de eventuele gezinsuitbreiding, maar wanneer Kylie van top tot teen op een foto verschijnt, bedekt ze altijd haar buik. En daar is de laatste foto van Kris Jenner alweer het perfecte voorbeeld van.

Verstopt babybuikje?

Na het zwangerschapsnieuws van Khloé Kardashian en de geboorte van Kims derde kindje is de storm rond Kylie wat gaan liggen. Maar de nieuwste foto van Kris Jenner doet de geruchtenmolen opnieuw draaien.

Speciaal voor Calvin Klein ligt de ganse familie in hun ondergoed voor de lens, niets bijzonder zou je denken. Maar wat als we jullie vertellen dat ze allemaal hun buikjes laten zien, behalve Kylie! Aha! Zijn de Kardashians met onze voeten aan het spelen of willen ze het babynieuws nog geheim houden? Eerlijk? Wij weten het ook niet meer.

Lees ook: