Home celebs HOERA: Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen hun derde kindje

HOERA: Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen hun derde kindje

Kim vertelt dat hun draagmoeder gisteren beviel van een gezonde baby.

© Instagram: @kimkardashian

Het gezin van Kim Kardashian en Kanye West breidt zich uit! Hun draagmoeder beviel gisteren namelijk van hun derde kindje. North en Saint krijgen er een klein zusje bij.

In september vorig jaar bevestigde Kim Kardashian dat zij en haar man Kanye West werkten aan een broertje of zusje voor hun dochtertje North en hun zoontje Saint. Daarbij vertelde ze dat het niet zij was, maar een draagmoeder die hun derde kindje op de wereld zou zetten.

Aankondiging via app

Het is Kim zelf die de geboorte van hun derde kindje vandaag aankondigde op haar app: ‘Kanye en enorm blij dat we de geboorte van ons gezond, mooi meisje mogen aankondigen. We zijn heel dankbaar voor onze draagmoeder die onze droom deed uitkomen door ons het prachtigste geschenk te geven dat iemand ons ooit kon schenken. We willen ook de fantastische dokters en verpleegsters bedanken voor hun goede zorgen. North en Saint zijn enorm enthousiast over hun klein zusje.’

Kim en Kanye’s dochtertje werd geboren op maandag 15 januari om 00u47 ‘s nachts. Ze weegt 3,345 kg. Een naam is momenteel nog niet bekend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.