https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Ariana Grande deelt eindelijk foto’s van haar geheime huwelijk met Dalton...

ZIEN: Ariana Grande deelt eindelijk foto’s van haar geheime huwelijk met Dalton Gomez

Vorige week maakte haar woordvoerder bekend dat de 27-jarige popster in het grootste geheim in het huwelijksbootje was gestapt.

Vorige week raakte bekend dat Ariana Grande in het grootste geheim haar jawoord gaf aan vastgoedmakelaar Dalton Gomez (25). De 27-jarige popster deelde gisterenavond tonnen foto’s van de intieme huwelijksceremonie die bij haar thuis in het Californische Montecito plaatsvond.

Het was modebijbel Vogue die een exclusieve blik achter de schermen werd gegund van Ariana Grandes geheime huwelijk met Dalton Gomez dat plaatsvond op zaterdag 15 mei in haar huis in Montecito (Californië). Drie dagen later werd het heuglijke nieuws bekend gemaakt door haar woordvoerder.

Lang hoefden we niet te wachten op Ari’s trouwalbum. De 27-jarige popster, die sinds januari vorig jaar een koppel vormt met de twee jaar jongere vastgoedmakelaar en zich in december met hem verloofde, deelde gisterenavond op Instagram meerdere kiekjes van haar intieme trouwceremonie waar nog geen twintig familieleden en vrienden getuige van waren.

Hoewel Grande in haar hit ‘Thank U, Next’ voorspelde dat haar moeder haar naar het altaar zou begeleiden (‘One day I’ll walk down the aisle / Holding hands with my mama’), was het niet Joan Grande maar wel Ariana’s vader Ed Butera die de zangeres weggaf.

Audrey achterna

De Grammy-winnares schakelde niemand minder dan Vera Wang, een grote naam in de mode- en bruidswereld, in voor het ontwerp van haar jurk. Wang kleedde Grande in 2018 voor het jaarlijkse Met Gala in New York. Die avond sloten de vrouwen een pact: als het ooit zover was, zou de 71-jarige modeontwerpster – die in het verleden ook Alicia Keys, Kim Kardashian, Victoria Beckham en Mariah Carey van een trouwjurk voorzag – Grandes bruidsjurk ontwerpen. En zo geschiedde.

Drie jaar geleden sloten Grande en Vera Wang een pact: als het zover was, zou de 71-jarige designer haar bruidsjurk ontwerpen.

Wang liet zich naar eigen zeggen inspireren door de tijdloze elegantie van actrice en stijlicoon Audrey Hepburn in de filmklassieker ‘Funny Face’. Het resultaat? Een roomwitte bustierjurk uit charmeuse met een duizelingwekkend rugdecolleté. Grandes look werd afgewerkt met een korte sluier met een satijnen strik, parel- en diamanten oorbellen van Lorraine Schwartz en platformsandalen van Giuseppe Zanotti.

Haar golvende lokken werden door haarstylist Josh Liu samengebonden in een halve paardenstaart en visagist Ash K Holm gaf de bruid een – hoe kan het ook anders? – elegante cateye. Grandes kersverse echtgenoot beloofde haar eeuwige trouw in een op maat gemaakte tuxedo van Tom Ford.

Dat de bruid er uitzag om door een ringetje te halen, ontging ook haar bekende vrienden niet. ‘Je bent prachtig!!!!!!!!!!’, reageerde Khloé Kardashian op Instagram. ‘OMG je ziet er fantastisch uit!’, klonk het bij ‘Stranger Things’-ster Millie Bobby Brown. Ook actrices Florence Pugh en Bella Thorne feliciteerden Grande met haar huwelijk.

Lees ook: