https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs WEDDING BELLS: Ariana Grande is getrouwd met Dalton Gomez

WEDDING BELLS: Ariana Grande is getrouwd met Dalton Gomez

De twee hielden afgelopen weekend een kleine ceremonie voor zo'n 20 mensen.

Ariana Grande getrouwd
© Belga

Ariana Grande (27) zei afgelopen weekend ‘Thank you, yes!’ tegen haar lover Dalton Gomez (25). Dat bevestigt haar woordvoerder aan People Magazine. De twee begonnen begin 2020 te daten en gingen samen in lockdown toen de pandemie uitbrak. Eind vorig jaar verloofden ze zich.

Volgens Ariana’s woordvoerder was de trouwceremonie van Ariana en Dalton een intieme maar mooie gebeurtenis. ‘Het was heel klein en intiem, met minder dan twintig personen’, verklaart die. ‘De kamer was gevuld met geluk en liefde. Het koppel en hun families konden niet gelukkiger zijn.’

Dalton Gomez is nu makelaar, maar vroeger was hij danser. Het is niet geweten hoe hij en Ariana elkaar juist leerden kennen, maar ze zouden zich in dezelfde kringen begeven. Onder andere Miley Cyrus zou een gemeenschappelijke vriendin zijn. Dalton was voor het eerst te zien op Ariana’s Instagram toen ze in juni enkele kiekjes van haar coronaproof verjaardagsfeestje deelde. In mei konden fans haar nieuwe lover al even spotten in de videoclip van ‘Stuck With U’, Ari’s single met Justin Bieber. Op 20 december deelde het koppel het nieuws van hun verloving.

Het is de eerste keer dat Ari in het huwelijksbootje stapt. Ze was eerder al verloofd met komiek Pete Davidson, maar zij geraakten nooit aan het altaar. Vijf maanden nadat de verloving gingen ze uit elkaar.

Lees ook: