https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Prins William en Kate delen hartverwarmende familievideo op 10de huwelijksverjaardag

Prins William en Kate delen hartverwarmende familievideo op 10de huwelijksverjaardag

Zo willen ze iedereen bedanken voor de steun en vriendelijke berichten.

william kate tiende huwelijksverjaardag
© Getty

Prins William (38) en Kate Middleton (39) vierden gisteren hun tiende huwelijksverjaardag. Om iedereen te bedanken voor alle gelukwensen en steun, deelden ze een hartverwarmende familievideo op Twitter.

Het sprookje tussen prins William en Kate Middleton begon zo’n twintig jaar geleden, toen ze studeerden aan de Universiteit van St. Andrews in Schotland. Het koppel zou vanaf 2004 samen zijn geweest. Ze gingen in 2007 even uit elkaar, maar vonden niet lang daarna hun weg naar elkaar terug.

Het was pas in 2010 dat William in Kenia op zijn knie ging en Kate ten huwelijk vroeg. Een jaar later – op 29 april 2011 om precies te zijn – stapten de hertog en hertogin van Cambridge in het huwelijksbootje. Gisteren vierde het koppel hun tiende huwelijksverjaardag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

William en Kate ontvingen heel wat lieve berichten naar aanleiding van die speciale dag. Om iedereen te bedanken voor de steun, deelden ze op het Twitteraccount @KensingtonRoyal een hartverwarmende video waarin we het koninklijke koppel samen met hun kroost zien: prins George (7), prinses Charlotte (5) en prins Louis (3).

Family time

De video werd gemaakt door Will Warr, een filmmaker uit Londen, en duurt amper een minuut, maar is te lief voor woorden. Bij het zien van de beelden, zou je bijna denken dat de royal familie een normaal gezin is. In de video genieten ze samen van family time aan het strand in de duinen, wisselen William en Kate lieve blikken met elkaar uit, spelen ze met hun kinderen in de tuin, roosteren ze marshmallows… Het gezin ziet er dolgelukkig uit!

Boven de video schreven ze het volgende: ‘Bedankt aan iedereen voor de vriendelijke berichten op onze huwelijksverjaardag. We zijn enorm dankbaar voor de steun die we de afgelopen tien jaar hebben gekregen in ons leven als een gezin. W & C.’ Bekijk het hartverwarmende fragment zelf hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: