Home celebs Kate Middleton verklapt hoe prins William haar hart veroverde

Kate Middleton verklapt hoe prins William haar hart veroverde

We komen te weten welke verleidingstruc(jes) hij bovenhaalde.

Prins william en kate
© getty

Ook een prins moet zijn beste openingszin of verleidingstruc bovenhalen om iemand te versieren. Kate Middleton vertelde nu op nationale televisie hoe prins William haar aan de haak probeerde te slaan.

Prins Harry en Meghan Markle gaan de laatste tijd iets meer met de aandacht lopen, maar niet zo lang geleden was ons favoriete royal koppel nog prins William en Kate Middleton. Zij stapten in 2011 in het huwelijksbootje, kregen ondertussen drie wolkjes van kinderen en zijn nog steeds gek op elkaar. Zoals bij elk koppel – we zijn heus toch niet de enigen die die vraag stellen? – zijn we nieuwsgierig naar het moment dat de vonk oversloeg tussen de twee. Wel, Kate verlost ons nu uit ons lijden en vertelde in een aflevering van ‘A Berry Royal Christmas’ op BBC hoe de prins haar voor zich won.

‘Liefde gaat door de maag’

Prins William en Kate bezochten samen met de Britse kooklegende Mary Berry verschillende goede doelen in Engeland. Ze staken ook zelf even de handen uit de mouwen en maakten om ter snelst een kerststronk. Tijdens het koken kon Marry het niet laten om bij Kate eens te polsen naar de kookkunsten van William. Tot onze grote verbazing is dat de manier waarop de prins zijn vrouw veroverde! Het eeuwenoude gezegde ‘liefde gaat door de maag’ geldt dus ook zeker en vast voor Kate. ‘Als we samen studeerden aan de universiteit maakte hij allerlei soorten gerechten zoals zelfgemaakte spaghettisaus voor me klaar’, vertelt Kate. ‘Ik denk dat hij indruk op me wilde maken (lacht).’ Dat is duidelijk gelukt!

De volledige aflevering kan je bekijken op YouTube. Het schattige fragment over de versierpogingen van William vind je terug vanaf 47:45. Veel kijkplezier!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: