Home celebs LOL: Kate Middleton gaf ooit dít hilarische kerstcadeau aan prins Harry

LOL: Kate Middleton gaf ooit dít hilarische kerstcadeau aan prins Harry

Moet gezellig zijn daar!

Prins Harry en Kate Middleton
© Andrew Parsons/Photo News

Dat Kate Middleton gevoel voor humor heeft, mag wel duidelijk zijn. Om haar schoonbroer, prins Harry, te verrassen met Kerstmis kocht ze namelijk een hilarisch cadeau. Wie had dat durven denken?

Onder de kerstboom voor prins Harry enkele jaren geleden: een ‘Grow Your Own Girlfriend’-kit. Een wát? Ja, je leest het goed: een kit om je eigen spreekwoordelijke vriendin te laten groeien. En dat kreeg de toen nog meest begeerde vrijgezel van schoonzus Kate Middleton. Ze vond dat het maar niet opschoot met die serieuze relatie van Harry, dus wilde hem op een grappige manier laten weten dat het weleens tijd werd voor het ‘echte werk’. Gelukkig is het allemaal goedgekomen, want in 2016 ontmoette prins Harry Meghan Markle, dé liefde van zijn leven met wie hij dit jaar in het huwelijksbootje stapte.

Traditie

De Britse krant ‘The Mirror’ weet te vertellen dat het om een koude kerstavond ging, waarop de koninklijke familie zich had verzameld in de Red Drawing Room op Sandringham. Het is traditie voor de royal family om hier ieder jaar precies rond zes uur kerstcadeautjes uit te pakken.

Douchemuts voor de Queen

Ook Harry zelf wist trouwens een plekje te veroveren op de lijst van meest memorabele grappige cadeaus. Zo weet de krant dat hij zijn oma, Queen Elizabeth II, ooit een ‘Ain’t Life a B*tch’-douchemuts cadeau gaf. En ook Meghan Markle kan er wel wat van. Moet gezellig zijn daar op kerstavond tussen de Britse royals!

Mocht je ook zo’n eeuwige single in de familie (of in je vriendenkring) hebben, de ‘Grow Your Own Girlfriend’-kit is te koop via Amazon.

Tekst: Justine Wouterson

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.