Home celebs LOL: Meghan Markle gaf een bijzonder kerstcadeau aan koningin Elizabeth

LOL: Meghan Markle gaf een bijzonder kerstcadeau aan koningin Elizabeth

Een gedurfde keuze voor haar eerste koninklijke kerst!

© PHOTO NEWS

Voor het eerst Kerstmis vieren met je schoonfamilie is altijd stresserend, zeker als het de Britse royals zijn! Zo moest Meghan Markle een kerstcadeau zoeken voor de koningin van Engeland. Hoe begin je zelfs aan zo’n opgave?

De feestdagen waren dit jaar extra bijzonder voor prins Harry, die zijn verloofde Meghan Markle voor het eerst meenam om kerst te vieren met zijn familie.

De feestdagen bij koningin Elizabeth verlopen elk jaar volgens dezelfde tradities. Aangezien iedereen in de familie veel geld en land bezit, geven ze elkaar kleine attenties in plaats van dure cadeaus. Zo gaf Kate Middleton de koningin zelfgemaakte chutney (een Britse specialiteit gemaakt van groenten en/of fruit), bereid volgens haar grootmoeders recept.

Er is ook steeds plaats voor een grapje, en dat is iets waar prins Harry gretig gebruik van maakt. De 33-jarige kleinzoon zou enkele jaren geleden een douchemuts geschonken hebben aan zijn grootmoeder, met daarop het opschrift Ain’t life a bitch’. Zie je het al voor je?

De vraag was of Meghan Markle het voorbeeld van haar schoonzus Kate zou volgen en een recept uit haar jeugd zou klaarmaken. Maar de toekomstige royal koos duidelijk voor de aanpak van haar verloofde.

Volgens de Britse krant The Daily Star deed Meghan de koningin een zingende hamster cadeau. Het speeltje viel naar verluidt meteen in de smaak bij haar geliefde hondjes. En iedereen weet dat de snelste weg naar het hart van de koningin, haar honden zijn. Well played, Meghan.

Het ziet ernaar uit dat grappenmaker Harry zijn gelijke heeft gevonden wat hilarische kerstcadeaus betreft. Liefde kan toch zo mooi zijn…

Lees ook: