https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Meghan Markle en prins Harry vieren Kerstmis met de koninklijke familie

ZIEN: Meghan Markle en prins Harry vieren Kerstmis met de koninklijke familie

Zo te zien is Meghan al heel goed bevriend met schoonzus Kate Middleton.

Meghan Markle en haar prins mogen alweer een mijlpaal van hun lijstje schrappen. De tortelduifjes brachten vandaag voor het eerst samen Kerstmis door met de rest van de koninklijke familie.

De Britse koninklijke familie is gebouwd op eeuwenlange tradities, en met een belangrijke feestdag als Kerstmis is dat niet anders. Volgens de kersttraditie woont de familie samen een kerkdienst bij, om daarna te lunchen. In de namiddag luisteren ze naar de toespraak van de koningin en wordt Kerstdag afgesloten met een groot buffet.

Maar dit jaar is extra bijzonder voor de royals, omdat er een uitzondering is gemaakt voor een specifieke gast: Meghan Markle mag als verloofde van prins Harry meedoen met de familietradities. Normaal gezien is dit enkel toegestaan voor reeds getrouwde familieleden.

Eerste verschijning met prins William en Kate Middleton

Vandaag was het eindelijke zover: voor het eerst kregen we de twee koppels samen in het openbaar te zien. Na de kerkdienst stapten de royals naar buiten om naar jaarlijkse gewoonte het volk te begroeten. Meghan Markle en prins Harry werden hierbij vergezeld door prins William en Kate Middleton. Ook koningin Elizabeth, prins Philip en Meghans toekomstige schoonvader prins Charles waren van de partij.

Iedereen zag er – uiteraard – geweldig uit en ze namen de tijd om mensen te begroeten. Hoewel alle ogen meteen op Meghan waren gericht, zag ze er heel comfortabel uit in het gezelschap van de royals. Voor de gelegenheid droeg Meghan een coat van Sentaler, schoenen van Stuart Weitzman, een Chloe bag en oorbellen van Birks. Schoonzus Kate Middleton koos voor een coat van het Italiaanse modehuis Miu Miu.

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

A post shared by Antena 3 Noticias (@a3noticias) on

Lees ook: