Home celebs Meghan Markles goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn zó herkenbaar

Meghan Markles goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn zó herkenbaar

Elk jaar weer maakt ze deze twee goede voornemens.

Heb je inspiratie nodig voor je goede voornemens in 2018? Laat je dan de weg wijzen door soon-to-be-royal Meghan Markle. Hoewel haar leven drastisch zal veranderen wanneer ze op 19 mei met een echte prins trouwt, blijft Meghan altijd trouw aan zichzelf. Zo maakt ze elk jaar weer dezelfde goede voornemens.

Het begin van een nieuw jaar komt met een schone lei en frisse hoop voor de toekomst. De uitgelezen kans dus om goede voornemens te maken en eindelijk iets te veranderen in je leven! We hebben immers allemaal slechte gewoonten waar we aan moeten werken, zelfs de verloofde van prins Harry.

Op haar blog The Tig (dat intussen offline is gehaald) schreef Meghan Markle op 1 januari 2016 dat er elk jaar twee zaken steevast haar lijstje met goede voornemens halen: minder vloeken en stoppen met nagelbijten.

Verder schreef ze aan het begin van 2016 dat ze openstond voor magic in het nieuwe jaar. ‘Ik wil de deur op een kier zetten voor magie in 2016, zodat het weet dat het altijd welkom is to join the party.’ En het werd inderdaad een heel magisch jaar voor de 36-jarige actrice, die in de zomer van 2016 prins Harry leerde kennen. Misschien is het geen slecht idee om ook magie aan ons lijstje toe te voegen?

Bron: Town & Country US

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.