Home celebs Ariana Grande annuleert concert omwille van gezondheidsredenen

Ariana Grande annuleert concert omwille van gezondheidsredenen

Volgend jaar komt de zangeres ook naar ons land.

Ariana Grande
Photonews

Voor Ariana Grande ziet het einde van 2018 er iets minder goed uit. Normaal gezien zou de zangeres vandaag optreden in Las Vegas, maar via haar Instagramaccount liet ze haar fans weten dat het concert niet doorgaat.

Ariana Grande heeft een moeilijk jaar achter de rug. Zo moest ze afscheid nemen van haar ex-vriend Mac Miller en brak ze haar verloving af met Pete Davidson. Ook dit weekend gaat het minder goed met de zangeres, want omwille van gezondheidsproblemen moest de zangeres haar geplande concert in Las Vegas annuleren.

Normaal gezien stond Ariana er vanavond op de planken, maar gisteren liet ze haar fans weten dat het optreden niet kon doorgaan. ‘Vegas, ik kamp momenteel met een aantal gezondheidsproblemen en ik vind het zo jammer dat ik er dit weekend niet kan zijn’, klinkt het op Instagram. ‘Ik zie jullie graag en ik maak het volgend jaar sowieso goed’.

Een exacte reden gaf de popdiva niet, maar het belangrijkste is dat ze de tijd neemt om weer beter te worden. De ‘Thank you, next’-zangeres heeft namelijk nog een druk 2019 voor de boeg. In maart begin haar ‘Sweetener’-wereldtournee en die duurt nog tot oktober. Bij ons komt Ariana Grande langs op 30 augustus.

Nog meer Ariana: