Home celebs ‘Glee’-actrice Amber Riley zingt het nummer ‘Freedom’ van Beyoncé tijdens protestactie

‘Glee’-actrice Amber Riley zingt het nummer ‘Freedom’ van Beyoncé tijdens protestactie

Een zeer toepasselijke nummerkeuze van de actrice.

Amber riley
© 20th Century Fox

Naar aanleiding van de moord op George Floyd vonden er de afgelopen week verschillende protestacties plaats in de Verenigde Staten. Eentje daarvan ging door in Los Angeles en tijdens de actie liet ‘Glee’-actrice Amber Riley van zich horen. Zo zong ze het toepasselijke nummer ‘Freedom’ van Beyoncé.

De brutale moord op George Floyd laat niemand onberoerd. De voorbije dagen vonden er wereldwijd verschillende protestacties plaats. Zo werd er vorige dinsdag op een vredige manier geprotesteerd voor het huis van de burgemeester van Los Angeles. Ook ‘Glee’-actrice Amber Riley was aanwezig en liet duidelijk van zich horen. Ze koos ervoor om het toepasselijke nummer ‘Freedom’ van Beyoncé te zingen tijdens de actie en ze had meteen iedereen mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Riley deelde de video van het gebeuren op haar Instagramaccount met als onderschrift ‘Wat een eer’. Daarnaast maakte ze ook gebruik van de hashtags #BlackLivesMatter, #DefundThePolice en #ProsecuteKillerCops. De ‘Glee’-actrice is trouwens niet de enige die van zich liet horen. Ook Zendaya en Lizzo protesteerden de afgelopen dagen op hun eigen manier mee.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.