Home celebs Blake Lively deelt opnieuw hilarische plaagstoot uit aan hubbie Ryan Reynolds

Blake Lively deelt opnieuw hilarische plaagstoot uit aan hubbie Ryan Reynolds

We zien de acteur poseren in een strakke slip, of toch niet?

blake lively
© getty

Als we over couple goals spreken, dan denken we onmiddellijk aan Blake Lively en Ryan Reynolds. Het celebkoppel vindt het heerlijk om elkaar in het openbaar voor schut te zetten. Dit keer was het Blake die de plaagstoot uitdeelde aan manlief.

‘Plagen is om liefde vragen’, het is een eeuwenoud gezegde en het is sowieso het motto van ons favoriete Hollywoodkoppel actrice Blake Lively en acteur Ryan Reynolds. Ze zijn al acht jaar getrouwd en hebben ondertussen drie schattige kindjes, maar ze houden hun relatie spannend door elkaar af en toe eens aan de publieke schandpaal te nagelen op sociale media. Dit keer was het de beurt aan de ‘Gossip Girl’-ster. Ze botste op een gefotoshopte foto van manlief en kon het niet laten om daarop te reageren.

‘Persoonlijke foto’s’

De foto is van Ronald McDonkey die er een sport van maakt om beroemde sterren te fotoshoppen in vreemde kiekjes. Zo plaatste hij het knappe hoofd van Ryan op het lijf van een getatoeëerde man die poseert met een slip met het patroon van de Amerikaanse vlag. ‘Stop alsjeblieft met het stelen van mijn persoonlijke foto’s’, gaf Blake als reactie onder de grappige foto.

Iedereen weet natuurlijk dat dit sowieso geen beeld is uit het fotoalbum van Reynolds of Lively. Maar de hilarische reactie van Blake wist al bijna 2.000 likes te verzamelen. We zijn benieuwd hoe Ryan haar deze keer zal terugpakken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.