Home celebs ‘Friends’-acteur Matthew Perry heeft zijn vriendin Molly ten huwelijk gevraagd

‘Friends’-acteur Matthew Perry heeft zijn vriendin Molly ten huwelijk gevraagd

Wat zal Monica daarvan vinden?

Matthew Perry vriendin
© Getty

Dat 2020 een rotjaar is laat Matthew ‘Chandler’ Perry (51) niet aan zijn hart komen. Integendeel zelfs, want de ‘Friends’-acteur vroeg zijn soulmate Molly Hurwitz (29) eerder deze maand ten huwelijk.

Perry vertelde in een exclusief interview met het magazine People dat hij voor zijn vriendin op één knie ging zitten. ‘Ik besloot me te verloven. Gelukkig had ik op dat moment een relatie met de beste vrouw ter wereld‘, grapte hij. De twee tortelduifjes hebben als sinds 2018 een relatie, maar dat bleef tot begin dit jaar, op Valentijnsdag om precies te zijn, geheim. Molly deelde toen een foto op Instagram. ‘Het tweede jaar als mijn valentijn, maar het eerste als influencer’, schreef ze toen als caption.

Lizzy Caplan

Het is voor Perry de allereerste keer dat hij in het huwelijksbootje zal stappen. In 2012 zetten hij en actrice Lizzy Caplan (38) na zes jaar een punt achter hun relatie. Na die breuk ging zijn gezondheid razendsnel achteruit en werd hij zelfs een paar keer in het ziekenhuis opgenomen. Zijn gezondheid zou sinds zijn relatie met Molly gelukkig wel aan de betere hand zijn. Eerder dit jaar draaide de geruchtenmolen nog op volle toeren toen gespeculeerd werd dat hij en Molly even uit elkaar waren, maar die breuk werd nooit bevestigd. ‘We hopen dat hij nu eindelijk rust zal vinden’, klinkt het op sociale media.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat we Matthew Perry nog eens als Chandler aan het werk zullen kunnen zien tijdens een heuse ‘Friends’-reünie. Die opnames werden door het coronavirus een paar keer uitgesteld, maar zouden op 21 maart 2021 dan toch van start gaan. Wij zijn alvast benieuw wat Monica van zijn huwelijksuitnodiging zal vinden!

Lees ook: