Home Lifestyle OH. MY. GOD: er zou dan toch een ‘Friends’-reünie komen

OH. MY. GOD: er zou dan toch een ‘Friends’-reünie komen

© Getty
© Getty

Er gaan allang geruchten, maar nu zou de langverwachte ‘Friends’-reünie écht gaan gebeuren. Volgens Deadline hebben alle acteurs een deal getekend met HBO voor een eenmalige special.

Eerder deze week flakkerde de hoop op een ‘Friends’-reünie hoog op toen Matthew ‘Chandler’ Perry tweette dat er ‘big news’ aankwam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De hoop stierf snel weg toen bleek dat Perry eindelijk op Instagram zit, maar nu blijkt dat dat misschien toch niet het grote nieuws is waarover hij het had. Deadline schrijft dat Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer een contract hebben getekend om mee te doen in een unscripted ‘Friends’-special.

Grote getallen

De reünie-aflevering, die een uur lang zal zijn, wordt volgens Deadline gelanceerd ter promotie van HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO. Eerder werd al bekend dat HBO zo’n 425 miljoen dollar betaalde om alle afleveringen van ‘Friends’ vijf jaar lang op z’n streamingdienst te mogen zetten.

De getallen op de contracten van de acteurs zijn uiteraard ook indrukwekkend. De ‘Friends’-vrienden krijgen ieder tussen 3 en 4 miljoen dollar voor de reünie.

HBO Max gaat in mei van start in de Verenigde Staten, maar het is nog niet duidelijk of de ‘Friends’-special tegelijkertijd gelanceerd wordt. Laat ons eerst en vooral hopen dat we een dezer dagen een officiële bevestiging van het nieuws krijgen zodat we een Janiceke kunnen doen.

Lees ook: