Home celebs In deze outfits trokken celebs naar de coronaproof editie van de MTV...

In deze outfits trokken celebs naar de coronaproof editie van de MTV EMAs

Perrie Edwards stelt ons nooit teleur!

© Getty

Gisteravond werden in Londen de MTV EMAs uitgereikt, maar door de hele coronacrisis zag ook deze glamoureuze awardshow er dit jaar een tikje anders uit. Enkel de grootste muzikale sterren waren welkom om het beste van zichzelf te geven op het podium, de rest kon de show thuis vanop de bank volgen. Hoewel de opkomst dus niet te vergelijken valt met andere jaren, weerhield dat genomineerden als Little Mix en Doja Cat er niet van om alles uit de kast te halen.

1 / 10
Perrie Edwards
Jade Thirlwall
Alicia Keys
Zara Larsson
Rita Ora
Sam Smith
Anne-Marie
Madison Beer
Doja Cat
Winnie Harlow
Perrie Edwards
Perrie Edwards

Is het een blazer? Is het een body? We hebben werkelijk geen idee, maar wat we wel weten is dat miss Edwards’ outfit epic is. Het ensemble is een ontwerp van Act N°1 en wij zijn vooral weg van haar duizelingwekkend decolleté én de blauwe rushes. Zwart en blauw? Een onverwachtse kleurcombinatie die wel degelijk werkt.

Jade Thirlwall
Jade Thirlwall

You can never go wrong with a little black dress, en dat bewijst Jade Thirlwall van Little Mix helemaal. De 27-jarige zangeres hulde zich in een mini-jurk van Saint Laurent die haar benen perfect in de spotlight wist te zetten. De hoge halslijn maakt het erg classy en het metallic detail schreeuwt haast party mood on. Well done, Jade!

Alicia Keys
Alicia Keys

Oké, een joggingbroek is dit jaar voor alle thuiswerkers een essentieel kledingstuk geworden, maar om er nu mee op de rode loper te verschijnen? Toch is dat net wat Alicia Keys gisteravond deed. Om haar look een niveautje hoger te tillen, koos ze voor een cropped top die met juweeltjes bezet werd. Een tikje koud in november, maar daar had Alicia een oplossing voor: een lange mantel met een voering uit faux fur waarin zowat je hele bubbel past. Lekker gezellig, laat het ons daarop houden.

Zara Larsson
Zara Larsson

Zara Larssons performance gaf ons gisteravond kippenvel, maar ze wist niet alleen op het podium punten te scoren. Ook op de rode loper verscheen ze in een prachtige jurk van Versace. De kers op de taart? Een paar oogverblindende juwelen van Bvlgari.

Rita Ora
Rita Ora

Flink wat tule, een opvallend kleurtje… Rita Ora’s jurk van de Italiaanse ontwerper Giambattista Valli is wat ons betreft een schot in de roos. Om haar dromerige outfit in balans te brengen, kiest de ‘How To Be Lonely’-zangeres voor een dramatische diadeem en een paar zwarte statementhakken. Wij zijn vooral benieuwd hoeveel juweeltjes erin verwerkt zitten.

Sam Smith
Sam Smith

Denim on denim? Sam Smith bewijst dat het kan zolang je voor je boven- en onderstuk maar een verschillende wassing kiest. Toch hadden we hun gisteravond in een iets feestelijkere outfit verwacht. Wij beschouwen tegenwoordig elke keer we ons kot nog eens mogen verlaten als een reden om ons op te kleden. Ja, ook als het om de supermarkt gaat.

Anne-Marie
Anne-Marie

Cute, dat is het eerste woord dat in ons opkomt als we een blik werpen op Anne-Marie’s verschijning. Van de strik die bovenaan de split van haar jurk prijkt tot de matching heels: geen enkel detail werd over het hoofd gezien. Voor de fans: de jurk van Area is geen op maat gemaakt ontwerp, maar prijkt gewoon in de webshop van de online luxewebshop Net-a-porter voor zo’n € 1000. Dat wordt de rest van de maand bokes met choco eten…

Madison Beer
Madison Beer

Als we miss Beers outfit vluchtig bekijken, krijgen we spontaan flashbacks naar Lara Croft. De outfit heeft namelijk hetzelfde kleurtje en zit al net zo strak om haar lijf. Madisons jurk is echter een op maat gemaakt ontwerp van de eigenzinnige Engelse ontwerpster Vivienne Westwood en is voorzien van zilveren kettingen en een fonkelend bovenstukje.

Doja Cat
Doja Cat

We moesten even twee keer met onze ogen knipperen voor we Doja Cat herkenden. De ‘Say So’-zangeres kiest doorgaans voor een kleurrijke outfit op de rode loper, maar verscheen gisteren in een all-black outfit van Givenchy met een korte, zwarte coupe. Achteraf gezien klopte het plaatje wel, want Doja schudde haar ‘brave’ imago op het podium van zich af door een metal versie te brengen van haar hit.

Winnie Harlow
Winnie Harlow

Het Canadese fotomodel mocht gisteravond een award uitreiken en koos daarvoor een erg kleurrijke jurk uit. De gestreepte mini-jurk met impressionante sleep is een ontwerp van Moschino.

Beelden: © Getty

Lees ook: