Home celebs Sasha Pieterse uit ‘Pretty Little Liars’ is mama geworden van haar eerste...

Sasha Pieterse uit ‘Pretty Little Liars’ is mama geworden van haar eerste kindje

De actrice maakte niet alleen de naam en het geslacht bekend, maar we krijgen meteen ook een eerste foto van het kindje te zien.

sasha Pieterse bevallen
© Getty

Sasha Pieterse uit ‘Pretty Little Liars’ mag zich officeel mama noemen. De actrice is namelijk op 6 november bevallen van haar eerste kindje en dat maakte ze zonet zelf bekend via Instagram.

In mei liet Sasha Pieterse, die we allemaal kennen als Alison DiLaurentis uit ‘Pretty Little Liars’, weten dat ze zwanger was van haar eerste kindje. De afgelopen maanden kon je haar doorheen haar zwangerschap volgen op Instagram, want de ‘PLL’-actrice deelde regelmatig foto’s van haar babybuikje.

Het is dan ook geen verrassing dat Sasha op het platform aankondigde dat ze ondertussen officieel mama is geworden. De actrice zou bevallen zijn op 6 november, maar heeft toch een kleine tien dagen gewacht voor ze het nieuws verkondigde op sociale media.

27 uur durende bevalling

‘Een week geleden zijn onze levens voorgoed veranderd’, schrijft ze bij een foto van haar slapende baby. Op de foto kan je bovendien meteen de naam van het kleintje zien en dus ook het geslacht uitmaken. Zo is Sasha Pieterse bevallen van een jongentje genaamd Hendrix Wade Sheaffer. Verder laat de actrice in het onderschrift ook nog weten dat de bevalling maar liefst 27 (!) uur geduurd heeft

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de reacties onder de foto regent het alvast felicitaties waaronder enkele van haar ‘PLL’-collega’s ‘Tante J kan niet wachten om hem te ontmoeten’, schreef Janel Parrish onder de post. Lucy Hale ging dan weer voor een reeks emoji’s en I. Marlene King zei dan weer het volgende: ‘Ik kan niet wachten om jullie prachtige zoon te ontmoeten. Ik stuur ontzettend veel liefde jullie richting uit’.

Lees ook: