Home celebs ‘Friends’-acteur Matthew Perry in allerijl naar het ziekenhuis gebracht voor spoedoperatie

‘Friends’-acteur Matthew Perry in allerijl naar het ziekenhuis gebracht voor spoedoperatie

‘Chandler’ sukkelt al een tijdje met zijn gezondheid.

Photonews

Matthew Perry, beter bekend als Chandler uit onze favoriete serie ‘Friends’, werd eerder deze week met spoed opgenomen in het ziekenhuis van Los Angeles. De 48-jarige acteur werd er in allerijl geopereerd aan een darmperforatie, aldus de woordvoerder van Perry.

Het zag er even niet goed uit voor een van onze favoriete vrienden! Matthew – Chandler – Perry werd eerder deze week namelijk in allerijl geopereerd aan een darmperforatie in het ziekenhuis van Los Angeles. De reden van die perforatie is nog niet bekend, maar zijn woordvoerder liet alvast weten dat de ‘Friends’-acteur iedereen wil bedanken voor de bezorgdheid. Hoewel de steun van zijn fans hem dus wel weet te raken, vraagt Matthew wel om de nodige privacy tijdens zijn herstelproces. Perry is volgens zijn woordvoerder dan ook al aan de beterende hand, al is de weg van herstel nog lang.

Alcohol en pijnstillers

Het is niet de eerste keer dat de ‘Friends’-acteur met ernstige gezondheidsproblemen kampt. Matthew was lang verslaafd aan alcohol en de sterke pijnstiller Vicodin, maar praatte daar heel open over naar de media toe. Over zijn strijd met verslavingen maakte hij vorig jaar trouwens een toneelstuk genaamd ‘The End Of Longing’. Een vrij donker en dramatisch stuk waarin een alcoholist verliefd wordt op een escortedame. Wij hopen in ieder geval dat de eeuwig enthousiaste  Chandler Bing  weer snel herstelt!

Lees ook: