Home FASHION & BEAUTY Fashion COOL: deze ‘Friends’-T-shirts kan je nu scoren bij Zara

COOL: deze ‘Friends’-T-shirts kan je nu scoren bij Zara

Snel zijn is de boodschap!

Het is ondertussen al meer dan dertien jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Friends’ op ons tv-scherm te zien was. Toch staan de hilarische uitspraken van onze favoriete vrienden nog steevast in ons geheugen gegrift. En ook bij modeketen Zara lijken ze die voorliefde te delen. Zij lanceerden zonet namelijk een stel leuke T-shirts die helemaal in teken van de populaire serie staan.

Dat de zes New Yorkse vrienden een centrale rol in zowat ieders verleden hebben gespeeld, staat vast. Had je een baaldag? Dan bezorgden de moppen van Joey jou in no time een tophumeur. Zag je crush je maar niet staan? Dan vond je zonder enige twijfel een soulmate in het rampzalige datingleven van Ross. Kortom: ‘Friends’ was er voor ons en is dat nog steeds! Dankzij de must-have-collectie T-shirts van Zara  heb jij ’s morgens namelijk nooit meer keuzestress wat je outfit betreft. ‘Zara & Friends are there for you!

De collectie bestaat uit twee T-shirts. Er is een wit exemplaar met daarop een scène uit de aflevering ‘The One Where Monica Gets a Roommate’. (Voor de leken: dat is de allereerste aflevering van de populaire serie waarin Rachel in haar bruidsjurk op de bank in Central Perk Café neerploft.) Daarnaast is er ook een zwart exemplaar met daarop een scène uit ‘The One With All The Thanksgivings’. Je weet wel, het vertederende moment waarin Chandler voor het eerst zegt dat hij van Monica houdt. Wil jij graag zo’n exclusief T-shirt voor €15,95 scoren? Rep je dan snel naar de dichtstbijzijnde Zarawinkel of de online shop, want wij vermoeden dat de verkoop wel eens hard kan gaan.

1 / 4
Zara x Friends
Zara x Friends
Zara x Friends
Zara x Friends
Zara x Friends
Zara x Friends

Zara x Friends
Zara x Friends

Zara x Friends
Zara x Friends

Zara x Friends
Zara x Friends

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.