Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

DIY: lippen zoals Kylie Jenner

De lippen van Kylie Jenner zijn al langer een hot topic in beautyland. Omlijnde lippen waren jaren not done, maar deze Kardashian brengt ze terug op de trend-radar. Benieuwd hoe je zelf deze volle lippen kan creëren, zonder overdrijven? 

Stap 1: Je lippen hebben van nature een rode kleur, en dat is bij deze look niet nodig. Breng daarom wat foundation aan op je lippen, zodat je met een neutrale basis kan beginnen. Breng vervolgens nog een dun laagje poeder aan om te fixeren. Zo heb je de ideale basis voor deze look.

 

Stap 2: neem een lippotlood in een neutrale bruintint. Volgens (half)zusje Kim Kardashian zweert Kylie bij het lippotlood ‘Soar’ van M.A.C. Cosmetics. Vervolgens ga je je lippen omlijnen met het potlood. Wil je net zoals Kylie ook graag vollere lippen? Teken dan net buiten je liplijn. Let wel op dat je niet overdrijft. Je wil er niet uitzien alsof je net een bijensteek hebt gehad.

 

Stap 3: kleur vervolgens de rest van je lippen in met het lippotlood. Dat geeft een heel mat effect en zorgt ervoor dat de kleur langer op je lippen blijft. Neem nu een lippenstift in een gelijkaardige kleur en dep die zachtjes op je lippen. Dat zal je lippen nog voller laten lijken.

 

Tip: ga zachtjes over je cupidoboogje met het lippenpotlood. Op die manier lijken je lippen automatisch voller.

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_F9zZ8hxns5I][/sm-rambla-embed]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '