Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Is dit de beste fond de teint ooit?

Beautycoördinator Judith moet ze allemaal getest hebben: de nieuwste foundations die op de redactie binnenkomen. Heeft ze haar nieuwe favoriet gevonden?

Er zijn vrouwen die niet buitenkomen zonder mascara, of lipstick. Ik heb hetzelfde met foundation: zonder voel ik me niet goed in mijn -toch niet zo onegale – vel. Voor mij is er dan ook niets leuker dan foundation testen en, lucky me, alle nieuwste exemplaren op de markt worden opgestuurd naar de beautyredactie.

Eerlijk is eerlijk, meestal grijp ik naar de duurdere merken voor een foundation, maar deze Happy Light (€ 15,49) maakt me met zijn leuke naam toch nieuwsgierig.

De belofte? Een egale no-make-up-look gedurende de hele dag, in élk licht.

De test? De belofte was niet overdreven. Ik breng de foundation 's morgens aan (lichte textuur, meteen ingewerkt en geen streperig of vlekkerig effect) en bekijk hem de rest van de dag in verschillend licht: badkamer, trein, tl-licht op de redactie, 's avonds in de living. Mijn huid blijft er gezond en glowy uitzien (gelukkig zonder glitters of teveel glans), zonder dat je fond de teint ziet liggen.

Het verdict? I'm hooked. Wat mij betreft is dit de beste foundation die afgelopen tijd gelanceerd werd wegens naturel, makkelijk aan te brengen en spotgoedkoop.

Happy Light Foundation is te verkrijgen bij Di, Inno, Kruidvat en Ici Paris XL.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '