Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

De perfecte lippen-gids

Dé perfecte lippen, als je het ons vraagt? Die voldoen aan drie criteria: ze zijn zacht, glad en hebben nét dat tikje kleur dat je krijgt na een stevige zoensessie. Drie stappen voor de perfecte lippen.

Maak je lippen glad

De klassieke tip om velletjes te verwijderen is om met een zachte tandenborstel te masseren. Niks mis mee, maar wij verkiezen deze scrub van Lush. Hij heeft namelijk de geur én smaak van kauwgom en maakt je lippen superglad. Door het masseren krijgen ze ook een beetje extra volume en kleur. Of probeer dit DIY budgetalternatief: meng een lepeltje kandijsuiker met een drupje olijfolie en masseer hiermee je lippen. Aflikken en klaar!

Lip scrub – € 9,65 – Lush, lush.nl

lush lip scrub zachte lippen

 

Soften up!

Volle, zachte lippen krijg je door ze geregeld van een laagje balsem te voorzien. Wij zijn fan van de Nivea Lip Butter (budgetproof!) of Balm van Chanel (in een goeie maand). Een tip die we kregen van onze visagiste Nina: Homeoplasmine. Deze allroundzalf koop je gewoon bij de apotheek en het moet gezegd: velletjesvrije en babybillen-zachte lippen in twee dagen smeren.

Homeoplasmine – € 6,50 – apotheek.

lipbalsem goedkoop apotheek

 

Voeg kleur toe

Het allermooist is het als je lippen       kleur hebben, maar je geen product ziet zitten. Geen dikke, kleverige laag gloss dus, of een crèmige lipstick maar lippen die eruit zien alsof ze net intensief gekust zijn. Een stain is vaak wat droog op je lippen waardoor je 'rimpeltjes' krijgt, een lipstick té intens van pigment en textuur. Onze favoriet zijn de Sheer lipsticks van Armani. Ze houden het midden tussen een balsem en lipstick, geven kleur zonder dat je ze ziet zitten. Niet goedkoop, maar je doet maanden met één tubetje.

Sheer Lipstick – € 31 – Armani, parfumerie.

lipstick armani naturel effect

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '