Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Wat je lipstick over jou zegt

Grappig testje: de vorm van je gebruikte lipstick zou iets zeggen over je karaker. We checkten bij een paar mensen op de redactie en...het klopte! Bij jullie ook?

wat je lipstick over jou zegt

De lipstick is afgeplat en recht

Jij hebt een duidelijke mening en bent rechtuit, net als deze lipstick. Je houdt niet van strakke planningen, bent extravert en houdt wel van wat aandacht. Meningsverschillen schrikken je niet af en je bent selectief in je vrienden.

 

 

 

 

 

 

wat je lipstick over jou zegt

De lipstick met afgeronde, gladde punt

Is je lipstick mooi afgerond, dan ben je bent gul en easy going. Mensen typeren je als een bemiddelaar, rustig en niet-humeurig. Je karakter is eerder standvastig en de meeste mensen vinden jou lief.

 

 

 

 

 

 

banaan lipstick

De banaanvormige lipstick

Jouw vrienden omschrijven je als avontuurlijk, nieuwsgierig en een durver. Het onbekende schrikt jou niet af en jij maakt snel nieuwe vrienden. Met deze ongewone vorm van lipstick onderscheid je je van de rest.

 

 

 

 

 

 

driehoek lipstick

De driehoekvormige lipstick

Is jouw lipstick driehoekvormig? Dan herken jij je vast in deze omschrijving: spiritueel, mysterieus en een tikje een groot ego. Maar ook trouw, levenslustig en niet bang van wat aandacht.

 

 

 

 

 

 

 

halve maan lipstick

De lipstick met het halve maantje

Jij bent zelfbewust, eerder volgzaam en je zal niet snel de regels overtreden. Je houdt er niet van wanneer de spotlights op jou gericht zijn. Je bent dan ook eerder gereserveerd en to-do-lijstjes maken jou happy. Klopt deze beschrijving? Grote kans dat jouw lipstick de vorm heeft van een halve maan.

 

 

 

 

 

 

lipstick rechte hoek

De lipstick met rechte hoek

To the point, betrouwbaar, en een beetje conservatief, dat ben jij en dat uit zich in een lipstick met afgeplatte bovenkant. Jij denkt snel, houdt van uitdagingen en bent plichtbewust. Je looks zijn belangrijk voor jou en je hebt nood aan bevestiging.

 

 

 

 

 

helling lipstick

De lipstick in de vorm van een helling

Een lipstick die zich heeft gevormd naar een helling? Jij bent creatief, enthousiast, energiek en behulpzaam. Je praat graag en wordt snel verliefd. Je hebt wat planning nodig, maar hebt eigenlijk een hekel aan plannen.

 

 

 

 

 

 

lipstick rond

De lipstick met het ronde puntje

Is jouw lipstick bovenaan afgerond tot een puntje? Jij bent lief, huiselijk en houdt van gezelligheid en familie, jij hebt mensen rond je nodig. Soms heb je de neiging te overdrijven, kan je doordrammen over kleine dingen maar je bent eerder een doener dan een denker.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '