Home Uit & thuis HOTSPOT: Gentse Holy Food Market opent deze maand haar deuren in oude...

HOTSPOT: Gentse Holy Food Market opent deze maand haar deuren in oude kapel

Na Antwerpen krijgt nu ook Gent een eigen foodmarkt

Holy Food Market
Goed nieuws voor all you foodies out there! Want na Mercado in Antwerpen krijgt ook Gent deze maand zijn eigen foodmarkt. De Holy Food Market opent op 24 februari namelijk zijn deuren… in een kapel.

Het is de 16-eeuwse Baudeloabdij in hartje Gent die eind deze maand een nieuwe bestemming krijgt in de vorm van een foodmarkt. De Holy Food Market krijgt maar liefst 15 foodconcepten waar wij nu al helemaal voor smelten.

Van Libanees over hapjes in de vorm van hosties tot een krokettenkraam. Bij Holy Food Market is er voor zowel meat lovers als vegetariërs en zoetebekken een uitgebreide keuze. 'De foodmarkt breng nu 15 voornamelijk internationaal getinte eetstanden, waaronder enkele pop-ups die we regelmatig opnieuw zullen veranderen met nieuwigheden,' klinkt het bij de 27-jarige initiatiefnemer Ladislas Leys. Verfrissende drinks scoor je in de wijn-, whisky- of bierbar. Voor de wijnliefhebbers is er tijdens het openingsweekend een speciale wijnproeverij van Bordeauxwijnen.

Holy Food Market

Buikje rond? Dan kan je je verplaatsen naar de eerste verdieping van het gebouw, want daar opent vanaf 25 maart op donderdag, zaterdag en maandag de bar H-Club. Op party nights maakt de benedenverdieping ruimte voor de Below Club.

Praktisch

Holy Food Market, Beverhoutplein 15, 9000 Gent. Open van maandag tot vrijdag van 11u tot 22u en op zaterdag en zondag van 11u tot 23u.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.