Home Uit & thuis De vertaling van ‘Harry Potter and the Cursed Child’ ligt vanaf november...

De vertaling van ‘Harry Potter and the Cursed Child’ ligt vanaf november in de winkel

We kunnen NIET wachten

Pottermore
Goed nieuws voor de Harry Potter-fans onder ons! Uitgeverij Harmonie heeft gisteren namelijk bekendgemaakt dat de vertaling van het achtste boek vanaf midden november bij ons beschikbaar is. Wij hebben het boek alvast op onze wishlist geschreven.

Het achtste Harry Potter-boek is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk dat momenteel speelt in Londen. In ‘Harry Potter and the Cursed Child’ ontmoeten we Harry en zijn vriendin waar we hen in het zevende boek achterlieten.
 

We zijn ondertussen negentien jaar later en Harry Potter werkt op het ministerie van Toverkunst. Samen met zijn vrouw Ginny Wemel heeft hij drie kinderen die allemaal op Zweinstein zitten. Zijn jongste zoon heeft het moeilijk met hun familiegeschiedenis. Ook blijft het verleden niet altijd waar het hoort en komen vader en zoon opnieuw terecht in een duister avontuur.

Wie niet kan wachten tot november kan altijd proberen om een ticketje voor het toneelstuk in Londen te bemachtigen. ‘Harry Potter and the Cursed Child’ is vanaf nu te zien in het West End Theatre.

Wil je meer lezen over 'Harry Potter and the Cursed Child'?