Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pottermore

Wij zijn echt razend benieuwd

Zo zien Harry Potter, Ginny Wemel en hun zoon Albus eruit in ‘Harry Potter and the Cursed Child’

‘Harry Potter and the Cursed Child’ krijgt meer en meer vorm. Zo weten we eindelijk wie er in de huid van Harry Potter, Ginny Wemel en hun zoon Albus kruipt. De website Pottermore heeft namelijk de eerste beelden van de productie vrijgegeven.

Jamie Parker speelt de rol van Harry Potter, Poppy Miller neemt de rol van Ginny Wemel voor zich en Sam Clemmett kruipt in de huid van Albus Severus Potter. De première van het toneelstuk is niet meer veraf en wij kunnen ons enthousiasme maar moeilijk in bedwang houden als we de acteurs in kostuum zien.
 

Harry

In ‘Harry Potter and the Cursed Child’ keren we terug naar het einde van het zevende boek. Negentien jaar later namen ze afscheid van hun kinderen die op weg waren naar Zweinstein. Harry Potter zelf heeft ondertussen een baan op het Ministerie van Toverkunst, maar zijn beroemde naam draag nog steeds gewicht met zich mee.
 

Ginny

Zijn verleden speelt nog steeds een grote rol in zijn huidig leven en zijn jongste zoon Albus heeft het moeilijk met alles wat bij de Potter-naam kijken komt. Toch zullen Harry Potter en zijn zoon nog terechtkomen in enkele duistere avonturen, en dat of ze het nu willen of niet.
 

Albus

 

Nog meer lezen over Harry Potter?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '