Home Uit & thuis 5 series voor op een luie zondagmiddag

5 series voor op een luie zondagmiddag

Een hele zondag bingewatchen met deze vijf topseries!

Shutterstock
Slecht weer? Zware zaterdagnacht? Of gewoon moe en geen zin in maandag? Niet getreurd, deze vijf feelgoodseries fleuren je zondag helemaal op!
1 / 5
That 70’s Show
How I Met Your Mother
Friends
2 Broke Girls
New Girl
That 70’s Show
That 70’s Show

'That 70's Show' is een serie over een groep tieners in de late jaren 70. Ze leiden een typisch leventje waarin ze naar school gaan, verliefd worden, ruziemaken en af en toe een een jointje roken. Wat de serie zo leuk maakt, is het feit dat het zich afspeelt in de jaren 70, een totaal andere wereld dan degene die we vandaag kennen, maar tegelijk toch zo hetzelfde. 

How I Met Your Mother
How I Met Your Mother

De serie draait rond Ted, die in het jaar 2030 tegen zijn zoon en dochter vertelt over al zijn avonturen, die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Ted verhuist na de universiteit met zijn twee beste vrienden Lily en Marshall naar New York. Hun vaste stek is MacLarens's, de bar onder hun appartement. Daar ontmoeten ze Barney en Robin, en zo vormen ze een hechte vriendengroep van vijf. Een serie over liefde en vriendschap, met een heleboel verassende wendingen.

Friends
Friends

Een klassieker vanjewelste, maar elke keer opnieuw lachbuien verzekerd. Zes vrienden, Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey en Phoebe, wonen en werken in New York, hun vaste ontmoetingsplaats is het koffiehuisje onder hun appartementen. De serie gaat over het dagelijkse leven van de twintigers en er zijn maar liefst 10 (!) seizoenen. Eindeloos kijkplezier verzekerd dus. 

2 Broke Girls
2 Broke Girls

Max werkt al enkele jaren in een diner in Brooklyn. Daar ontmoet ze haar nieuwe collega Caroline, een ex-miljonairsdochter. Caroline is dakloos en Max beslist om haar, en haar paard Chestnut, onderdak te geven. Caroline is helemaal gek van de cupcakes van Max en overtuigt haar om een eigen cupcakebedrijf op te starten. Hillarische situaties die draaien rond een heel bijzondere vriendschap.  

New Girl
New Girl

Na een slechte break-up, verhuist de nerdy maar schattige Jess naar een loft met drie single mannen: barman Nick, ex-basketballer Winston en vrouwengek Schmidt. Ze vinden Jess soms wat raar, maar steunen haar door dik en dun. Zo ontstaan er grappige scenario's en een hechte vriendschap. De perfecte feelgoodserie.

Lees ook: