Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Niemand beter dus om onze feestcover te sieren.'

Eva’s edito: ‘Van Camille krijg je zin in feesten, dansen en fantastische feestoutfits’

Deze week is popicoon Camille de coverster van ons party issue! Wanneer het dochtertje van hoofdredactrice Eva dat ontdekte, was ze dan ook jaloers. Haal snel je nieuwe Flair in huis en ontdek de mooiste en meest feestelijke beelden.

‘De naam Camille valt hier thuis ongeveer elke dag. Mijn dochter van zes kan je gerust een superfan noemen. Toen ik dus na een dagje op de set thuiskwam met een selfie met Camille, was dat een van de eerste keren dat ze écht boos op me was. ‘Waarom. Was. Ik. Daar. Niet. Bij?!?!?’ Tickets voor haar theatershow onder de kerstboom maken hopelijk een en ander goed.

Maar dus: het was wel een dingetje, een eigen shoot en interview met Camille. Want laten we eerlijk zijn, voor haar neem je momenteel wel het woord superster in de mond. Camille is een rasecht popfenomeen om wie je niet heen kan. Een meisje dat er vroeger van droomde om zangeres te worden en nu in een uitverkochte Lotto Arena duizenden meisjes van eenzelfde carrière laat dromen.

Maar ook de volwassen fans zijn mee, want Camille kan zingen én ze spat van het scherm, wat ze ook doet. Vuurwerk! Wie beter dus om onze feestcover dit jaar te sieren? Van Camille krijg je zin in feesten, dansen en een fantastische feestoutfit aantrekken. Het mag knallen. En dat is precies waar we zin in hebben deze feestperiode. Niet bij de pakken blijven neerzitten, maar vieren wat er is! Ook bekend over Camille: ze werkt hard voor haar succes. Sterallures? Nee hoor. Dat bleek ook op onze fotoshoot, waar het erg gezellig werd. Ze kwam binnen als meisje uit Wevelgem in een comfy oversized outfit met haar haren in een staartje.

Je zou haar niet meteen herkennen, maar voor de camera werd haar aantrekkingskracht meteen duidelijk, ze transformeerde compleet! Ze is professioneel (ze poseert alsof ze het al twintig jaar doet), oprecht lief (ze spreekt nog snel een schattig filmpje in voor de nichtjes van onze videoreporter – waarom dacht ik daar zelf niet aan?) en lijkt wel onvermoeibaar (ze gaat als laatste naar huis, want moet eerst nog tientallen filmpjes inspreken voor haar documentaire). Camille, wij zijn fan!’

1, 2, 3, fotomodel!

1, 2, 3, fotomodel!

1, 2, 3, fotomodel!

Wat! Een! Fotoshoot! Het was een feest om met zo’n professioneel model als Camille te werken. Het resultaat zie je op blz. 14 in je Flair.

Camille, welkom in mijn leven

Camille, welkom in mijn leven

Camille, welkom in mijn leven

De filmploeg van de online reeks ‘Camille, welkom in mijn leven’ kwam ook op onze fotoshoot filmen.

Kerstboom

Kerstboom

Kerstboom

Yes, het mag officieel, want de sint is het land weer uit: je kerstboom zetten. Redactrice Charlotte was nog vroeger en bracht half november al kerstvibes in huis met haar kerstboom. Dochtertje Jeanne mocht helpen en er is maar één kerstbal gesneuveld!

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Flair Party Issue Camille

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '