Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Al van toen ik vroeger bij de apotheek staaltjes ging vragen of zelf badzout maakte.'

Eva’s edito: ‘Dit beautyfestival is een jeugddroom die uitkomt’

Op 12 en 13 november vond de tweede editie van ons Beauty Festival plaats in Antwerpen. En dat beautyfestival was een jeugddroom die uitkwam voor hoofdredactrice Eva.

‘Wat. Een. Weekend! Ik ben net terug van de tweede editie van het Flair & Feeling Beauty Festival en ik wil nu al terug. Zo leuk was het. Dit festival is een jeugddroom die uitkomt, al van toen ik vroeger bij de enige apotheek in het dorp staaltjes ging vragen van beautyproducten of zelf badzout mengde met kruiden uit de velden achter ons huis. (In deze Flair lees ik op blz. 14 dat ik er met sommige mengsels niet zo heel erg ver naast zat eigenlijk.)

Dat ik nu zoveel beautyexperts en producten in één ruimte zou zien… wie had dat ooit durven denken? Het was alweer een succesvolle – uitverkochte – editie. Ik zag blije gezichten, hoorde positieve feedback als ‘Wat een verwennerij is dit!’ en smeerde me zelf een ongeluk. En zelfs al ben ik iemand die meer dan gemiddeld met beauty bezig is, toch leer ik elke editie weer bij. Dat een mineraal poeder over je zonnebescherming kan helpen tegen pigmentvlekjes bijvoorbeeld, dat een citrusgeurtje verstuiven me zou kunnen helpen met beter focussen als ik van thuis uit werk of dat ik mijn stijltang écht veel te warm (nooit boven 185 °C!) laat worden. En dat ik die eigenlijk ook echt helemaal de verkeerde kant op draai als ik waves wil maken. Nog andere kapitale haarfouten lees je trouwens op blz. 36 in je Flair.

Ik mocht deze keer de masterclasses van onze eigen beautyeditor Charlotte en van dermatologe Dr. Dagmar Ostijn inleiden. De vragenrondes vond ik nog het boeiendst. Daar halen we sowieso inspiratie uit voor toekomstige artikels. Was je er niet bij (ik zei het al, uitverkocht) en ben je toch benieuwd naar al die beautyinzichten? De masterclasses delen we zeker snel in artikels in Flair en op Flair.be, op de site hebben we trouwens al een nieuwe rubriek FABQ – Frequently Asked Beauty Questions – waarin we heel veel van deze topics beantwoorden. En maak een account aan op onze site, dan hoor je als eerste wanneer de volgende editie komt. See you there?

Achter de schermen

Fleecetruien

Fleecetruien

Fleecetruien

Chef reportage Elisabeth: ‘Blij met de nieuwe outdoortrend. Die fleecetruien droeg ik daarvoor alleen bij het wandelen, nu kunnen ze ook in de stad.’ Meer gorpcore op blz. 26 in je Flair.

Boshuisje

Boshuisje

Boshuisje

Chef lifestyle Judith: ‘Een paar keer per jaar trekken wij eropuit naar een boshuisje. Deze week vind je op blz. 66 in je Flair veel tips van reiscollega Marie voor cabins in the woods. Ik zet er een aantal bij op mijn bucketlist.’

Rouwjuwelen

Rouwjuwelen

Rouwjuwelen

Eindredactrice Kaat: ‘Zeven jaar geleden overleed mijn vader, en mijn zus en ik kregen van onze mama een kettinkje met wat van zijn asse erin. Ik draag het niet vaak omdat mijn huid niet goed juwelen verdraagt, maar vind het fijn dat hij toch dicht bij mij is.’ Meer verhalen over rouwjuwelen op blz. 54 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Wedstrijd Efteling

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '