Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week vind je in je Flair zeven stijllessen uit Parijs.

Eva’s edito: ‘Influencers en modejournalisten geven me massa’s inspiratie. En een rekening in het rood.’

Deze week vind je in je Flair modeinspiratie uit Parijs. En die zeven stijllessen zijn ook voor hoofdredactrice Eva een uitstekende gids. Influencers en modejournalisten geven haar massa’s inspiratie. Maar ook een rekening in het rood.

‘Redactrice Chloë vertelt dat ze door regelmatige tripjes naar Parijs vaak fashionably groen uitslaat van jaloezie bij het zien van zoveel leuke outfits. Maar soms hoef je zelfs niet naar Parijs te gaan… In oktober regende het uitnodigingen voor persconferenties van de modemerken. En ja, daar sla ik ook vaak vijftig tinten groen uit bij het zien van de leuke looks van collega’s. Dan sta je daar allerlei mooie nieuwe spullen van een modemerk te bekijken, maar gaan de aanwezigen nog steeds met de meeste aandacht lopen.

‘Dit vestje? Scoorde ik ooit vintage.’ ‘Oh, dit? Heb ik echt al jaaaaaren.’ Fashionbloggers, influencers en modejournalisten (ja, Catherine en Chloë, ik heb het over jullie!) geven me elke keer weer massa’s inspiratie. En een rekening in het rood. Dat ook. September en oktober zijn modemaanden, maar het zijn helaas ook de maanden waarin alle afrekeningen komen, dus wordt het nu tot eind december shoppen in eigen kleerkast.

En eigenlijk is dat totaal geen straf. Het is immers een goeie oefening om te kijken naar wat je eigenlijk allemaal nog hebt. En dan te beseffen dat dat best veel is. Bloos. De zeven stijllessen uit Parijs op blz. 28 in je Flair zijn voor mij een uitstekende gids. Je hoeft er helemaal niets nieuws voor te kopen, je combineert gewoon anders. Niet lief op lief, maar dat oude vintage leren jasje op een romantische jurk. Je laat iets weg. Kleur, bijvoorbeeld. Helemaal wit. Of helemaal zwart. Of zelfs beige. Het resultaat is allesbehalve, euh… beige. Of je voegt net dat ene accessoire toe dat het verschil maakt.

Mijn multitasker voor deze herfst is de satijnen strik in je haar. Oh, en vier je goeie basics volop. Mijn goed zittende jeans, boots en blazer gaan in hoge roulatie! En als ik het echt niet meer weet, dan volg ik de tip van de beautyjournalisten: een prachtige rode lipstick tilt élke outfit naar een hoger niveau. Mais oui!

Achter de schermen

Stijllessen van Parisiennes.

Stijllessen van Parisiennes.

Stijllessen van Parisiennes.

Moderedactrice Chloë: ‘Ik ben jaloers op het feit dat Parisiennes chique looks weten samen te stellen zonder uren denkwerk en getwijfel voor de kleerkast.’ Op blz. 28 in je Flair ontdek je dé 7 stijllessen die je van Parisiennes kan leren.

Comfortadresjes.

Comfortadresjes.

Comfortadresjes.

Chef reportage Elisabeth: ‘Dé beste New York style burgers vind je bij Manhattn’s! Deze Belgische burgers zitten intussen ook in Parijs en zijn een vaste stop wanneer we daar zijn.’ Meer comfortfoodadresjes spot je op blz. 66 in je Flair.

Speciale band met dier.

Speciale band met dier.

Speciale band met dier.

Op blz. 52 in je Flair lees je een reportage over lezers die een speciale band met hun dier hebben. Kip Pikkie heeft het getroffen: zij mag zelfs mee op vakantie!

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Gelaatsverzorging

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '