Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sam De Backer / op een event van beautymerk Lierac

'Op mijn twaalfde vulde ik al plakboeken met allerlei recensies, interviews en mooie foto’s uit mijn favoriete magazines.'

Eva’s edito: ‘Ja, dit is mijn droomjob’

Deze week lees je in je Flair over hoe vier redactrices voor één dag hun droomberoep als kind uittestten. Ook hoofdredactrice Eva had al tal van ideeën voor haar volgende droomjob. Tot ze besefte dat ze die al doet.

Koffies en boeken verkopen. Een tiny house in Zeeland inrichten en verhuren. Een pilatesstudio met zicht op de velden van mijn jeugd starten. Een gamma beautyproducten ontwikkelen. Gidsen in een van de mooie musea van België. Pintjes tappen in een gezellige bruine kroeg met een divers gezelschap aan de toog. Of zou ik toch nog gewoon een bioboerderij kunnen starten? Zit er een boek in mij?

Na een duffe vergadering kan ik op weg naar huis weleens zitten dromen. Wat zou mijn volgende droomjob kunnen zijn? Via mijn job kom ik op zoveel verschillende plekken, en dan ontmoet ik inspirerende mensen en raak ik ervan overtuigd dat wat zij doen ook iets voor mij zou zijn. Maar dan besef ik weer dat ik mijn droomjob dus eigenlijk al doe.

Op mijn twaalfde, toen ik plakboeken vulde met recensies, interviews en mooie foto’s uit mijn favoriete magazines, was ik er al van overtuigd dat die job ooit zou doen. Ik had er echt alles voor over om een plekje op een redactie te bemachtigen, al moest ik starten met het wateren van de planten. En zo begon het ook ongeveer, met een plantenspuit. Al moest ik er toen niet de planten, maar de mannelijke fitnessmodellen voor een modeproductie in Menzo mee benevelen. Een droom van een vakantiejob!

Daarna klom ik op tot vaste cactusverzorger op de promotiedienst van Humo, waar ik ook cd’s naar wedstrijdwinnaars verstuurde, T-shirts op de festivalstand verkocht en vooral in een rotvaart bijleerde over de werking van magazines. Ondertussen schreef ik vrijwillig al eens een stukje over beautyproducten voor de collega’s van het lifestylemagazine verder op de gang. Tot ik eindelijk mijn plekje op de redactie vond. Ik ben nooit meer weggegaan.

En nu doe ik al jaren wat ik het allerliefst doe: via deze job als journalist proeven van al wat mooi, interessant en nieuw is. En daar dan over vertellen, zodat iemand van jullie bij het lezen van deze
Flair misschien denkt: dát lijkt me leuk, zou het iets voor mij zijn?

Achter de schermen

Plannetje.

Plannetje.

Plannetje.

Wat onze hoofdredactrice Eva hier van plan is? Dat ontdek je op blz. 47 in je Flair.

Rommel tijdens de Zon(dig)dag!

Rommel tijdens de Zon(dig)dag!

Rommel tijdens de Zon(dig)dag!

De rommel die buiten het kader van de Zon(dig)dagvideo’s van chef online Robine valt... Oeps! Ontdek het recept voor haar Bountykoekjes op blz. 76 in je Flair.

Nieuwe kapsel.

Nieuwe kapsel.

Nieuwe kapsel.

Beautyredactrice Charlotte: ‘Het voordeel van shooten in mijn favoriete kapsalon is dat ik zelf ook even in de stoel kon gaan zitten om mijn kleurtje bij te laten werken.’ Kies jouw nieuwe kapsel op blz. 34 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Luxehotel

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '