Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Epic fail toch? Nee hoor!'

Eva’s edito: ‘Onlangs deed ik op een podium een interview. Er kwam één iemand luisteren.’

Binnenkort lees je op Flair.be het interview over falen met Elisabeth Day, host van de podcast ‘How to Fail’. Elisabeth deed hoofdredactrice Eva inzien dat falen eigenlijk iets goed is.

‘Kan je leven beter worden dankzij een podcast? Journaliste Jolien geeft je het antwoord op pagina 46 in je Flair. Ik ben zelf ook een grote fan. Podcasts zijn het antwoord op heel wat “lege” momentjes geworden voor mij. In de file. Tijdens het strijken. Als mijn ogen te vermoeid zijn om nog iets op televisie te volgen. Als ik van mijn stappenteller nog even naar buiten moet… Ik ben altijd op zoek naar de laatste luistertips.

Momenteel ben ik hooked aan “How to Fail” van Elisabeth Day. De host, Elisabeth, is zo’n beetje mijn leeftijd en heeft ook niet altijd heel haar leven op de rails. Of dat zegt ze toch. Want als ik kijk naar haar journalistieke succes, zou ik dat precies wel durven tegen te spreken. Maar dat is dus het punt van haar podcast. Ze interviewt een rits mensen van wie je denkt “die hebben het wel voor elkaar” over precies die momenten waarop ze het nét niet voor elkaar hadden.

Ze heeft het over hoe falen eigenlijk iets goeds is. Dat je uit je fouten leert, er sterker uitkomt en er dus ook helemaal niet bang voor hoeft te zijn. Het gaat van grote tegenslagen, verlies, psychologische botsingen of verdriet tot de schijnbaar kleinere missers zoals bedplassen tot je twaalf bent of bijna uit de Spice Girls gezwierd worden vanwege een dronken uitspraak. En weet je? Het doet zo ongelofelijk veel deugd om daarnaar te luisteren. Ik ken eigenlijk niet al haar gasten, het zijn vaak bekende Britten, maar uit elke aflevering leer je wel iets over omgaan met missers.

Onlangs deed ik ergens op een podium een interview. Er kwam welgeteld één iemand luisteren. Epic fail toch? Kijk, Elisabeth leerde me dat ik er dus ook anders naar kon kijken. Ik deed het interview, had minder zenuwen omdat er geen publiek was en zag het als een generale repetitie voor een volgend publiek optreden (haha, dream big!). En jullie lezen het interview binnenkort op Flair.be. Ook goed toch? Dus als je met faalangst zit, worstelt met perfectionisme of twijfelt of je eigenlijk wel op de goeie weg bent, dan kan ik je deze warm aanbevelen!’

Achter de schermen

Leukste jassen.

Leukste jassen.

Leukste jassen.

Een jas maakt of kraakt je outfit volgens moderedactrice Catherine. Op blz. 29 in je Flair tipt ze de leukste jassen van het moment – naast haar geliefde faux-fur, natuurlijk.

© Morgane Gielen

Nieuwe bob.

Nieuwe bob.

Nieuwe bob.

Beautyredactrice Charlotte had zo’n zes jaar geleden ook een bob: ‘Bij het zien van al die bobtrends krijg ik meteen weer zin om er de schaar in te zetten.’ Kies jouw nieuwe bob op blz. 38 in je Flair.

Het leven van een hondenbaasje.

Het leven van een hondenbaasje.

Het leven van een hondenbaasje.

Webredactrice Jolien: ‘Voor mijn beste vrienden Ollie en Ludo sta ik met plezier elke ochtend om zes uur op om samen te wandelen. Koffie in de thermos en zonsopgang erbij, en mijn dag kan al niet meer stuk!’ Hoe het leven van een hondenbaasje er verder uitziet, lees je op blz. 68 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Slapen sprookje

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '