Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Graag jullie gouden tip in mijn mailbox!'

Eva’s edito: ‘Wie zijn die mensen toch die een bikini in een tas gooien en zorgeloos richting horizon rijden?’

Hoofdredactrice Eva is deze week in vakantiemodus. Maar niet voordat ze haar valies had gemaakt en alles had geregeld thuis. En dat bracht stress met zich mee, al verdween die weer van zodra ze onderweg waren.

Ik heb net het rookalarm laten afgaan omdat ik drie klusjes tegelijk aan het doen was terwijl er een pan op het vuur stond. Ben net niet van de trap gevallen met een stapeltje was in mijn handen, en mijn to-dolijst lijkt zichzelf aan te vullen terwijl ik slaap in plaats van dat-ie korter wordt. Dat kan dus maar één ding betekenen: ik vertrek op vakantie.

Hoewel ik het me elke keer weer voorneem en ik er best veel checklistjes voor heb uitgeprobeerd, de laatste dagen voor een vakantie stressloos doorkomen lukt me niet. Een weekendje weg lukt nog net. Maar mijn hoofd meer dan een week elders neerleggen bezorgt me dus altijd enorme stress. Want er moet nog van alles afgewerkt worden, oppas voor de poes gezocht, water voor de plantjes geregeld… en zelfs licht inpakken gaat niet vanzelf. Wie zijn die mensen toch die gewoon een bikini en een jurk of drie in een tas gooien en zorgeloos richting horizon rijden? Graag jullie gouden tip in mijn mailbox!

Mijn gezin kijkt me telkens een beetje meewarig aan wanneer ik weer eens met een rood hoofd tussen het mailen door richting apotheek hol om toch nog even die goeie muggenmelk te halen. ‘Op vakantie gaan is toch fijn? En hebben ze daar geen winkels?’ Gelukkig kunnen zij (en ik) op dag één van de vakantie opgelucht ademhalen. Ik heb namelijk wél het talent om metéén de knop om te draaien. Ik ga zonder overgang van standje ‘IKKANNIEMEER’ naar ‘Vamos a la playa en schenk nog eens in!’. Het is vast verwarrend, maar deugd doet het wel.

Mezelf in vakantiemodus visualiseren helpt me ook door die laatste dagen heen. Ik zie me al zitten in mijn vakantiejurk, briesje in mijn haar, stokbrood met brie en uitzicht op… geparkeerde auto’s waaruit gestresseerde chauffeurs stappen en waarin kindjes met een groene tint van te veel iPad op de achterbank zitten. Ah ja, want ik zei het al: tegen de allereerste aire de repos ben ik in topstemming! Mijn vakantie begint al onderweg. Daar zijn anderen dan vast weer jaloers op.

Achter de schermen

Met Moët & Chandon op perstrip.

Met Moët & Chandon op perstrip.

Met Moët & Chandon op perstrip.

Moderedactrice Catherine mocht met Moët & Chandon op perstrip, en daar kwam een droom (of eigenlijk twee) uit: een champagnetoren vullen én met een luchtballon in de vorm van een champagnekurk vliegen.

Strawberry blonde lokken.

Strawberry blonde lokken.

Strawberry blonde lokken.

‘Hé, wij hebben dezelfde haarkleur!’ Model Yanou en styliste Liza hebben net dezelfde prachtige strawberry blonde lokken (en beautyredactrice Charlotte is jaloers).

Lekkerste wijntjes.

Lekkerste wijntjes.

Lekkerste wijntjes.

Proeven welke wijntjes de lekkerste zijn? Dat hoef je ons geen twee keer te vragen! Hoofdredactrice Eva testte en kan bevestigen: deze was héél lekker bij verse mosseltjes.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Overnachten aan het water

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' '